Αισιόδοξος για το μέλλον το ΠΑΣΟΚ εμφανίσθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κλείνοντας τις εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης του Κινήματος.

Σήμερα, τόνισε απευθυνόμενος στα μέλη της Συνδιάσκεψης, δώσατε τον καλύτερο οιωνό για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, της παράταξης και της χώρας.

Το ΠΑΣΟΚ έδειξε σήμερα ότι είναι εδώ και ότι το μέλλον του ανήκει, πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι η ανασύσταση δεν είναι μια οργανωτική επινόηση αλλά μια υπαρξιακή ανάγκη για την παράταξη.

Ανέφερε, επίσης, ότι διατυπώθηκε ένα απόλυτο «όχι» σε όσους παρασιτούν σε βάρος του ΠΑΣΟΚ, που αναπαράγουν την γκρίνια και τη μιζέρια, με πόζες και παραγοντισμούς.

Ευχαρίστησε τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους Πράσινους για την παρουσία τους στη Συνδιάσκεψη, υποσχόμενος έναν ισότιμο διάλογο μαζί τους.

Τρόικα και προγραμματικές

Ο κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι αύριο, Σάββατο θα έχει συνάντηση με την τρόικα, τονίζοντας ότι δεν θα μιλήσει μαζί τους ως εκπρόσωπος ενός κόμματος, αλλά στο όνομα του έθνους, διότι, όπως τόνισε, εμείς έτσι αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη μας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι το βράδυ της Κυριακής, με την ψήφισή τους, θα φανεί ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από αυτή που πρότεινε, προεκλογικά, το ΠΑΣΟΚ.

Όλοι, πρόσθεσε, θα έρθουν στα λόγια μας και αυτό, υπογράμμισε θα είναι μια ιστορική, πολιτική και ηθική δικαίωση για την παράταξή μας.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ