Τελευταία ενημέρωση: 18:55

Ένα 16χρονο κορίτσι , χρησιμοποιήθηκε για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις 4 ανδρών, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου που πλέον ερευνούν μια νέα υπόθεση σωματεμπορίας στην περιοχή.

Συγκεκριμένα και όπως καταγγέλθηκε από την 16χρονη από τη Βουλγαρία, δύο Πακιστανοί, ηλικίας 20 και 30 ετών και μια 41χρονη γυναίκα συμπατριώτισσα της,, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διατηρεί συγγενική σχέση με το θύμα,  την ανάγκασαν να συνευρεθεί σεξουαλικά με τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες από την Ινδία και το Πακιστάν επίσης.

Η ανήλικη κοπέλα σύμφωνα με τα όσα η ίδια είπε στους αστυνομικούς μεταφέρθηκε σε σπίτι στην περιοχή Καλονύχτη όπου υπέκυψε στις σεξουαλικές ορέξεις και των 4 ανδρών (δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 18 και 22 ετών και δύο υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 24 και 34 ετών) .

Μετά το περιστατικό και προκειμένου να διασφαλιστεί από τους τρείς σωματέμπορους η σιωπή του κοριτσιού για ότι έγινε, της έδωσαν το ποσό των 50 ευρώ.

Η 16χρονη όμως άμεσα κατήγγειλε τα όσα τραγικά της συνέβησαν στο Τ.Α Γεροποτάμου με αποτέλεσμα τη σύλληψη των 6 ατόμων που εμπλέκονται σύμφωνα με την καταγγελία στο περιστατικό, ενώ οι αρχές αναζητούν τον 20χρονο Πακιστανό.

Την σχετική προανάκριση διενεργούν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (08-07-2012) στο Πέραμα του Δήμου Μυλοποτάμου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλονύχτι και στην πόλη του Ρεθύμνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και των Τ.Α.Ε Ρεθύμνου – Μυλοποτάμου, ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν και μία 41χρονη υπήκοος Βουλγαρίας για σωματεμπορία. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 20χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, προχθές (07-07-2012) το πρωί, 16χρονη υπήκοος Βουλγαρίας κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, ότι το προηγούμενο βράδυ οι τρεις ανωτέρω δράστες την εξανάγκασαν, χωρίς τη θέληση της, να συνευρεθεί με τέσσερις (4) αλλοδαπούς άντρες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας, οδήγησαν την ανήλικη σε οικία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλονύχτι, όπου εξαναγκάστηκε να συνευρεθεί με τους τέσσερις αλλοδαπούς ενοίκους, ενώ στη συνέχεια τη μετέφεραν στην οικία της απειλώντας την να μη μιλήσει σε κανένα.

Οι τέσσερις ένοικοι της οικίας (δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 18 και 22 ετών και δύο υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 24 και 34 ετών) συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού.

Οι έξι συλληφθέντες, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα, οδηγήθηκαν σήμερα (09-07-2012) στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook