Ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Χρύσα Μακράκη – Χαριτάκη, τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά και δια του τύπου όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η τελετή αγιασμού, με αφορμή την επίσημη έναρξη λειτουργίας, του νέου ΚΑΠΗ Νέας Κυδωνίας, στην πλατεία Δαράτσου στις 27/6/2012.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Θανάση Αλέπα και τον κ. Μιχάλη Τσιριωτάκη για την πολύτιμη βοήθεια στο μαγειρείο, την εταιρία Best Buy Α.Ε. Βασίλης Ρειζάκης, το αρτοποιείο Ιωάννης Πλακόπουλος, το Mini Market Χρυσάνθη Ροδίτη Ταυρωνίτης, το ΙΝΚΑ Δαράτσου και την ταβέρνα ¨ΝΙΚΟΣ¨ πλατεία Δαράτσου για την προσφορά νερού, αναψυκτικών και διαφόρων εδεσμάτων.

Ακόμα ευχαριστούμε θερμά για την κοινωνική προσφορά και ευαισθησία τους, το μουσικό συγκρότημα των Μανώλη Μπομπολάκη, Γιάννη Μαρτσάκη, Μανώλη Χρυσοχεράκη, Αντώνη Φυλλαδιτάκη και Στέφανο Μαράκη καθώς επίσης και το Χορευτικό Όμιλο Χανίων «Ο Ψηλορείτης» του Κώστα Μπούτζουκα που ψυχαγώγησαν αφιλοκερδώς, με τη μουσική και το χορό τους, τον κόσμο που παρευρέθηκε στο Κ.Α.Π.Η.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook