Και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής του Πλατανιά είναι από τη Δευτέρα (9/7) ο Γιώργος Γιακουμάκης.
Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη χανιώτικη ομάδα για 3 χρόνια και προορίζεται για την πρώτη ομάδα, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή των \”ερυθρολεύκων\”.
Από το πρωί ο νεαρός φορ ήταν στα Χανιά μαζί με τον πατέρα του Μανόλη Γιακουμάκη και τον πρόεδρο του ΠΟΑ, Γιάννη Καλέμπουμπα με την μετακίνησή του από το σύλλογο του προσφυγικού προαστίου του Ατσαλένιου να ολοκληρώνεται με επιτυχία.
Ο Γιακουμάκης αποτελεί γέννημα θρέμμα του ΠΟΑ και την περασμένη σεζόν στο Περιφερειακό σημείωσε 10 γκολ στις τελευταίες 10 αγωνιστικές! (από την 17η έως την 26η).
Η επίσημη ανακοίνωση της \”ερυθρόλευκης\” ΠΑΕ ήρθε στις 18.53

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Παίκτης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς είναι και επίσημα από σήμερα, Δευτέρα 9 Ιουλίου, και για τα επόμενα τρία χρόνια ο 18χρονος (γεννηθείς το 1994) επιθετικός του Π.Ο. Ατσαλένιου, Γιώργος Γιακουμάκης, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Κρήτη.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων επισημοποιήθηκε, σήμερα το μεσημέρι, στα γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά, παρουσία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Στέλιου Βαρουξάκη, του αντιπροέδρου και ταμία Αντώνη Κοκολοδημητράκη, του γραμματέα Γιάννη Τρούλη, του προέδρου του Π.Ο. Ατσαλένιου Γιάννη Καλέμπουμπα, του νεαρού ποδοσφαιριστή και του πατέρα του, Μανώλη Γιακουμάκη, που τον συνόδευε.

Ο κ. Βαρουξάκης επεσήμανε ότι η Π.Α.Ε. Πλατανιάς «επενδύει» στα νέα παιδιά και ότι το κλίμα στους «κόλπους» της ομάδας είναι εξαιρετικό, ενώ, από την πλευρά του, ο Γιώργος Γιακουμάκης ευχαρίστησε για την ευκαιρία που του δίδεται να αγωνιστεί στα μεγάλα «σαλόνια» και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο αγωνιστικό του εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook