Η ώρα της νέας ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ έφθασε. Αύριο, προ απροόπτου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ανακοινώσει τα στελέχη της πολιτικής γραμματείας και της οργανωτικής επιτροπής. Κεντρικό ρόλο θα έχουν οι Πάρης Κουκουλοπουλος και Στέλιος Αγγελούδης.

Στην πολιτική γραμματεία θα συμμετέχουν οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Συμεών ξεδίκογλου, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άγγελος Τόλκας, Εύα Καϊλή, Γιάννης Μανιάτης, Μίμης Ανδρουλάκης, Πέτρος Ευθυμίου, Κώστας Σκανδαλίδης κα. Στην οργανωτική επιτροπή οι Βαγγέλης Αργύρης, Νίκος Σαλαγιάννης, Τόνια Αντωνίου, Γρηγόρης Φελώνης, Κώστας Ζώγας κα. Στόχος της Ιπποκράτους είναι να συμμετάσχουν και άλλα στελέχη, αλλά αποκλείουν οι επιτελείς του Ευάγγελου Βενιζέλου τη διαπραγμάτευση για ρόλους.

 "Όποιος θέλει να δηλώσει εθελοντής, το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη από στρατιώτες" λένε χαρακτηριστικά. Η συγκεκριμένη αποστροφή έχει ως αποδέκτες τους κορυφαίους και πιο συγκεκριμένα όλους όσοι δηλώνουν διαφωνούντες. "Αν θέλουν μπορούν να μπουν στα όργανα και να παλέψουν τις απόψεις τους" προσθέτουν οι συνεργάτες.

 

protothema.gr