Εδώ και λίγο καιρό, έχει ξεκινήσει μια συντονισμένη προσπάθεια για τη στήριξη του ελληνικού προϊόντος, με μια εκστρατεία ενημέρωσης και εκπαίδευσης των καταναλωτών. Στόχος είναι να μειώσουμε τις εισαγωγές, προτιμώντας προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, από Έλληνες.

Έτσι, τονώνουμε άμεσα την ελληνική οικονομία, ο πλούτος που παράγεται μένει μέσα στη χώρα και ανακυκλώνεται επιστρέφοντας τελικά πάλι σε εμάς, ενώ η αυξημένες ανάγκες παραγωγής προστατεύουν τις θέσεις εργασίας μας και δημιουργούν νέες.

Αυτή η εκστρατεία ενημέρωσης είναι μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία, χωρίς κρατική ανάμιξη. Συμμετέχουν μέσα μαζικής επικοινωνίας από όλη την Ελλάδα (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, έντυπα, ιστοσελίδες, δίκτυα ψηφιακής σήμανσης και υπαίθριας προβολής) που ενημερώνουν και προτρέπουν το κοινό να στηρίξει το ελληνικό προϊόν. Καθημερινά, όλο και περισσότερα μέσα μαζικής επικοινωνίας, από κάθε πόλη, ενώνουν τη φωνή τους μαζί μας.

Το μήνυμα μεταφέρεται μέσα από ειδικές διαφημιστικές ταινίες, banners, καταχωρήσεις, αφίσες, αλλά και ειδικές εκπομπές, αναφορές σε δελτία ειδήσεων, αφιερώματα και άρθρα. Η όλη κίνηση συντονίζεται μέσα από την ιστοσελίδα www.ellinikoproion.gr και www.facebook.com/ellinikoproion. Εκεί μπορεί κανείς να βρει πολύ αναλυτικότερα στοιχεία και ενημέρωση για την πορεία της προσπάθειας.

Tο Flashnews.gr συμμετέχει ενεργά, προβάλλοντας τα μηνύματα της καμπάνιας και σχετικά άρθρα, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το ελληνικό προϊόν.

Ελάτε κι εσείς μαζί μας! Ενημερωθείτε, προτιμήστε προϊόντα φτιαγμένα στην Ελλάδα και από Έλληνες. Παροτρύνετε και τους φίλους και γνωστούς σας να κάνουν το ίδιο. Ζητήστε από τα καταστήματα ελληνικά προϊόντα και διαμαρτυρηθείτε αν δεν τα διαθέτουν.

Είναι στο χέρι μας. Είναι εφικτό και εύκολο, αρκεί ο καθένας μας να κάνει την προσπάθειά του…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook