Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης του Πλατανιά και βρέθηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού, για να πανηγυρίσει την άνοδο της ομάδας στη Super League.
Ο Μανόλης Κονταρός με το συγκρότημά του διασκέδασε τον κόσμο, που γέμισε την πλατεία και γιόρτασε για την τεράστια επιτυχία της χανιώτικης ομάδας, ενώ μουσικοχορευτικά συγκροτήματα έδωσαν \”χρώμα\” στη βραδιά.
Άφθονο φαγητό, πολλά ποτά, αναψυκτικά, γλυκά, φρούτα και εντυπωσιακά βεγγαλικά, που έκαναν την νύχτα μέρα, συνέθεταν το σκηνικό της φιέστας των \”ερυθρολεύκων\”.
Ένα από τα πρόσωπα που \”έκλεψαν\” τα βλέμματα ήταν το μεγάλο απόκτημα του Πλατανιά, ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, που μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμα, αλλά θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της ομάδας.
Ανάμεσα στους υψηλούς καλεσμένους ήταν ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. και αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός, ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης. 
Μάλιστα ο κ. Βουλγαράκης εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων απένειμε ένα κύπελλο και μετάλλια για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, ως επιβράβευση των όσων κατάφεραν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Από τους ποδοσφαιριστές παραβρέθηκαν οι Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης και Τσοντάκης, ενώ το \”παρών\” έδωσε προς το τέλος της εκδήλωσης ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook