Την ώρα που η μυστηριώδης γυναίκα με τα κοντά μαύρα μαλλιά και τη λεπτή σιλουέτα βρίσκεται ανελλιπώς στο πλευρό  του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν, τα τελευταία 24ωρα, όλος ο κόσμος προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει την ταυτότητά της.

Τα σενάρια σύμφωνα με τα ξένα μέσα είναι τέσσερα. Αδερφή, ερωμένη, φίλη ή σύζυγος; αναρωτιέται στο ρεπορτάζ του το περιοδικό Time, το οποίο προσπαθεί να πλησιάσει όλες τις πιθανές εκδοχές της σχέσης που μπορεί να έχει ο ηγέτης με τη νεαρή κοπέλα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το κορεάτικο πρακτορείο Chosun Ilbo υποστηρίζει ότι πρόκειται για την αδερφή του, Γιο-γιονκ, που είχε σπουδάσει μαζί του στην Ελβετία στα τέλη της δεκαετίας του 1990, την ίδια ώρα που η Daily Telegraph την παρουσιάζει ως ερωμένη του νεαρού ηγέτη, ίσως την Χιον Σονγκ-γολ, διάσημη τραγουδίστρια που φημολογούταν ότι στο παρελθόν είχε δεσμό με τον νέο ηγέτη της χώρας.

 Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή, όταν η κρατική τηλεόραση της χώρας μετέδωσε την επίσκεψη του Κιμ στο μαυσωλείο του παππού του και ιδρυτή του κομμουνιστικού κράτους, Κιμ Ιλ-σουνγκ, λόγω της 18ης επετείου από το θάνατό του το 1994.

Δίπλα στον νεαρό ηγέτη εμφανίζονταν να περπατούν κορυφαίοι αξιωματούχοι, όπως ο επίτιμος αρχηγός του κράτους Κιμ Γιονγκ-ναμ και ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων Ρι Γιονγκ-χο, αλλά και μία νέα, λεπτή κοπέλα με κοντά μαλλιά και ντυμένη στα μαύρα, η οποία υποκλίθηκε μαζί του μπροστά στο χώρο όπου βρίσκεται ταριχευμένο το σώμα του πρώτου κομμουνιστή ηγέτη της χώρας. Η ίδια γυναίκα είχε εμφανιστεί πάλι δίπλα στον 28χρονο, ενώ παρακολουθούσαν την παράσταση μιας κρατικής ορχήστρας.

Η κυβέρνηση της Πιονγκγιάνγκ μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το ποιόν της γυναίκας αυτής.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook