Η ΠΑΕ Πλατανιάς πήρε επίσημα θέση για τα εισιτήρια, ενημερώνοντας ότι περιμένει τις εξελίξεις με το Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων για να δει με βάση τη χωρητικότητα που θα έχει πόσα διαρκείας θα διατεθούν.

Ακόμα η χανιώτικη ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργακάκη, που αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου, ευχαριστώντας τον απερχόμενο εκπρόσωπο τύπου Μάκη Καρτσωνάκη για τη συνεργασία.

Τέλος η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας αλλά και τους τοπικούς φορείς που την στήριξαν και την στηρίζουν. 

Αναλυτικά:

Εισιτήρια διαρκείας

Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012 - 2013 είναι σε απόλυτη γνώση της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, η οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο συγκεκριμένο ζήτημα, με προφανή και εύλογο στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας. 
Mέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν έχει καταστεί δυνατή η έκδοση και διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς θα πρέπει προηγουμένως να αντιμετωπιστούν θέματα τεχνικής φύσεως, αναφορικά με το Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων και τη χωρητικότητά του.  
Κατά συνέπεια, μόλις τα θέματα αυτά οριστικοποιηθούν η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα προχωρήσει άμεσα στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Γραφείο Τύπου

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον δημοσιογράφο, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν.), Γιώργο Γεωργακάκη, ο οποίος αναλαμβάνει υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης της Π.Α.Ε. Για επικοινωνία με τον κ. Γεωργακάκη: 6974 020866. 
Υπενθυμίζεται ότι το επίσημο e-mail της Π.Α.Ε. Πλατανιάς είναι το: [email protected], με το οποίο θα γίνεται η ηλεκτρονική αλληλογραφία και για τα θέματα Τύπου και ενημέρωσης.
Σημειώνεται ότι η επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς είναι ανενεργή καθώς βρίσκεται σε στάδιο ανακατασκευής και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές Αυγούστου.
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά τον δημοσιογράφο Μάκη Καρτσωνάκη για τη συνεργασία που είχαν το προηγούμενο διάστημα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά την ΑΝΕΚ LINES, τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ, το ΚΤΕΛ Χανίων - Ρεθύμνου και όλους τους χορηγούς της ομάδας για την άριστη συνεργασία και συμπόρευση κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και προσδοκά σε ανάλογου επιπέδου συνεργασία και τη φετινή αγωνιστική χρονιά, που η ομάδα εκπροσωπεί ολόκληρο τον Νομό Χανίων στη Super League, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προβολή του τόπου μας.
Επίσης, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά:
Τον δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Χανίων και συνολικά το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, σε αγαστή συνεργασία με τη Διοίκηση της Π.Α.Ε., προκειμένου να ανακατασκευαστεί πλήρως το Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων, ώστε να είναι εγκαίρως έτοιμο για να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας μας στη Super League. Είναι ένα μεγάλο «στοίχημα», που πρέπει να το κερδίσουμε.
Τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πλατανιά και συνολικά το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά για τη διαχρονική, συνεχή και πολύπλευρη στήριξη της ομάδας.
Την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων για την άψογη συνεργασία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί, με τα ίδια και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, και τη νέα αγωνιστική περίοδο.