Μόνο ψυχικά άρρωστο και σίγουρα επικίνδυνο μπορεί να είναι το ανθρωπόμορφο τέρας που κακοποίησε με πρωτοφανές μίσος δύο ανυπεράσπιστα κουταβάκια ηλικίας μόλις τεσσάρων μηνών, ακρωτηριάζοντας τα μπροστινά τους πόδια με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να βρει μαρτυρικό θάνατο!

Τα ανατριχιαστικά βασανιστήρια συνέβησαν στην περιοχή της Λεύκας στην Πάτρα, όπου οι κάτοικοι άκουγαν το κλάμα του επιζήσαντος σκυλιού κάτω από ένα σωρό με πεταμένα στρώματα, στα οποία είχε βρει καταφύγιο μαζί με το άτυχο αδελφάκι του που ξεψύχησε δίπλα του. Σοκαρισμένοι, αντίκρισαν το φρικτό θέαμα και ειδοποίησαν τον Σταθμό Μέριμνας Ζώων του Πανεπιστημίου Πατρών. Αμέσως έφτασαν κτηνίατροι που έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο δύστυχο ζωάκι και το παρέλαβαν για να το περιθάλψουν. Φυσικά, ο ασυνείδητος ψυχοπαθής που κρύβεται πίσω από το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, δεν αποκαλύφθηκε.

*** Οργανωμένη εξόντωση και μάλιστα με βασανιστικό τρόπο, φαίνεται πως επιφυλάσσουν άλλοι βασανιστές ζώων και στις αλεπούδες! Δύο από αυτές βρέθηκαν νεκρές στον περιφερειακό αγροτικό δρόμο της Μακρακώμης, έχοντας φάει δηλητηριασμένα δολώματα και οι απάνθρωποι δράστες τις είχαν… αριθμήσει τοποθετώντας δίπλα τους… καρτέλες με αριθμούς! Τις προηγούμενες ημέρες είχαν βρεθεί και άλλες νεκρές αλεπούδες στην περιοχή, ενώ θεωρείται βέβαιο πως τα θανατηφόρα «μεζεδάκια» έχουν καταναλώσει και αδέσποτα σκυλιά!

*** Στόχο τις αλεπούδες έχουν βάλει άγνωστοι και στην Ηλεία όπου, πριν από λίγες, σκότωσαν εννέα από αυτές και συγκέντρωσαν τα πτώματά τους σε ένα σημείο για να τα… φωτογραφίσουν και να «ανεβάσουν» την φωτογραφία στο Ίντερνετ!

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook