Η πρόκριση στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος αποτελεί τον στόχο του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους αγώνες που θα δώσει το σαββατοκύριακο (14, 15/7) στο κολυμβητήριο της Νίκαιας.
Η ομάδα του Γιώργου Φραγκέδη, μέσα από μία σειρά τριών παιχνιδιών, κόντρα σε Ν.Ο. Ρεθύμνου, Ποσειδώνα Ιλισίων και Ιωνικό, θα επιδιώξει να καταλάβει μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του Β’ Ομίλου Αττικής στον οποίο συμμετέχει για την β’ φάση της διοργάνωσης.
Ο προπονητής του Ν.Ο. Χανίων θεωρεί πως οι παίκτες του είναι σε καλή κατάσταση και έχουν τις δυνατότητες να εξασφαλίσουν την πρόκριση. «Έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και τα παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε και ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα όσον αφορά αυτό τον στόχο. Θέλουμε πολύ να είμαστε στην τελική φάση», δηλώνει ο Γ. Φραγκέδης.
Αναλυτικά η αποστολή του Ν.Ο.Χ. είναι η εξής:
Μητράκης, Λαδόπουλος, Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Τσουβαδάκης, Αποστολάκης, Μαλινάκης, Γουρνιεζάκης, Σπάχης, Μπατσάκης, Μαριδάκης, Πατρικάκης και Παπαστάμος.
Το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική, Σάββατο (14/7)
12.45: Ιωνικός Νίκαιας-Ποσειδών Ιλισίων
13.45: Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου
 
2η αγωνιστική, Σάββατο (14/7)
20.30: Ιωνικός Νίκαιας-Ν.Ο. Ρεθύμνου
21.30: Ν.Ο. Χανίων-Ποσειδών Ιλισίων
 
3η αγωνιστική, Σάββατο (14/7)
12.45: Ν.Ο. Χανίων- Ιωνικός Νίκαιας
13.45: Ποσειδών Ιλισίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook