Για πρώτη φορά στον Νομό Λασιθίου πραγματοποιείται σεμινάριο Pranic Healing στο ξενοδοχείο Lassion Golden Bay ,στην περιοχή Αγία Φωτιά, στην Σητεία . Το σεμινάριο διεξάγεται σε συνεργασία με το Pranic Healing Light- Kέντρο Διδασκαλίας & Εφαρμογής του Pranic Healing & της Archatic Yoga του Grand Master Choa Kok Sui και θα παρουσιαστεί από την Άντα Μανωλά , την πρώτη πιστοποιημένη θεραπεύτρια του Pranic Healing στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής:

Παρασκευή 20/07: παρουσίαση του Pranic Healing & Διαλογισμός

Σάββατο 21/07: Θεραπευτικές Συνεδρίες κατόπιν ραντεβού

Κυριακή 22/07: Σεμινάριο Super Brain Yoga

Οργάνωση-Πληροφορίες-Ραντεβού: Άννα Τσιμιτάκη 28430-28950 ( ώρες 15.00-20.00)

Λίγα λόγια για το Pranic Healing

Το Pranic Healing είναι ένα απλό , αλλά ιδιαίτερα ισχυρό και αποτελεσματικό nontouch( χωρίς επαφή) σύστημα ενεργειακής θεραπείας που αναπτύχθηκε από τον Grand Master Choa Kok Sui και διδάσκει πώς να εκμεταλλεύεστε και να διαχειρίζεστε τις φυσικές πηγές ενέργειας ή πράνα (prana) για τη θεραπεία του φυσικού και ενεργειακού σώματος μας.

Μαθαίνοντας το Pranic Healing ,θα μάθετε μαζί και διαφορετικούς κόσμους της ενέργειας, τις διαφορετικές πτυχές της, τους τρόπους εφαρμογής και διαχείρισής της. Όλα τα σεμινάρια είναι προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης και συντελούν στην ολοκλήρωση του φυσικού, αιθερικού, συναισθηματικού, διανοητικού και πνευματικού σώματος του ατόμου. Είναι τα εργαλεία σας για να αντιμετωπίζετε την καθημερινότητα και να ανταπεξέρχεστε σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Το Pranic Healing είναι μία εξαιρετικά εξελιγμένη θεραπευτική τεχνική που έχει τις ρίζες της στις αρχαίες διδασκαλίες της Εξωτερικής Σχολής του Κινέζικου Ιατρικού Chi Kung που για αιώνες ήταν σχεδόν άγνωστες στο ευρύ κοινό. Αποκαλύφτηκε στον σύγχρονο κόσμο από έναν καταπληκτικό θεραπευτή και δάσκαλο, τον Grand Master Choa Kok Sui.

Πρόκειται για μια απλή, αλλά πολύ ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδο ενεργειακής θεραπείας που βασίζεται σε δύο θεμελιώδεις αρχές: ότι το σώμα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που έχει την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται και ότι η ενέργεια μπορεί να μεταφερθεί από ένα άτομο σε ένα άλλο. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή του Pranic Healing, είναι απλές και εύκολες, τις οποίες μπορεί να μάθει και να εφαρμόσει ο καθένας άμεσα και γρήγορα. Δεν απαιτείται κανένα ιδιαίτερο χάρισμα ή προσόν. Οποιοδήποτε υγιές πρόσωπο κάθε ηλικίας, με μια μέση νοημοσύνη, μια μέση δυνατότητα να συγκεντρωθεί και ορισμένο βαθμό επιμονής μπορεί να μάθει το Pranic Healing σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook