Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (aoxania.gr) ο Α.Ο. Χανιά ενημερώνει τους φιλάθλους του για το θέμα του γηπέδου Περιβολίων.
Αναλυτικά:
Χωρίς καμία χρονική δέσμευση για την ολοκλήρωση των εργασιών στο Γήπεδο Περιβολίων, αποχώρησαν η αντιπροσωπεία και οι φίλαθλοι του Α.Ο. Χανιά από την αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου Χανίων απόψε. Με  λίγο χρόνο να απομένει και τις εργασίες να κινούνται με αργό ρυθμό αφού δεν υπάρχει ουσιαστική πρόοδος στο στέγαστρο, στις νέες εξέδρες, στον φωτισμό αλλά και στον  παλαιό αγωνιστικό χώρο που έχει απομείνει χωρίς γρασίδι πλέον και θα πρέπει να μετακινηθεί προς τα δυτικά, με τη διαδικασία πρόσκλησης των εργολάβων ακόμα σε προκαταρκτικό στάδιο, η εκτίμηση της πλειοψηφίας των παρευρισκομένων ήταν ότι απαιτείται πολύ υπομονή αλλά και μήνες εργασιών ακόμα, πιθανότατα έως τα τέλη Νοέμβρη το λιγότερο, για να ολοκληρωθεί η εσπευσμένη ανακατασκευή του γηπέδου. Εξάλλου αυτό προέβλεψε και δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κατα τη σύντομη συζήτηση που είχε με φιλάθλους της ομάδας μας στο φουαγιε του Δήμου, διαψεύδοντας το τεχνητό κλίμα αισιοδοξίας που έχει καλλιεργηθεί με δηλώσεις παραγόντων και άρθρα στον Τύπο και προσγειώνοντας μας στην πραγματικότητα.
Με δεδομένη την προβληματική κατάσταση του Εθνικού Σταδίου Χσνίων,  μετά την ουσιαστική εκδίωξη του Αθλητικού Ομίλου Χανιά από το γήπεδο που αγωνιζόταν κατά την αγωνιστική περίοδο που έληξε, δε διαφαίνεται εύκολη λύση στο γηπεδικό. Εμείς συγκρατούμε την δέσμευση του αρμόδιου Αντιδημάρχου για ορισμό ενός εκπροσώπου του Αθλητικού Ομίλου Χανιά στην επιτροπή ανακατασκευής του Γηπέδου Περιβολίων και αναμένουμε.
Από τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων ξεχώρισαν αυτές του κ. Παπαντωνάκη ο οποίος όπως πάντα στάθηκε στο πλευρό του Αθλητικού Ομίλου Χανιά, καθώς και του κ. Γούλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook