Λίγο πριν τις 22.00 ξεκίνησε τη Δευτέρα (16/7) η συζήτηση για την ανακατασκευή του γηπέδου Περιβολίων, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χανίων.
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ και η μελέτη ανακατασκευής του γηπέδου υπερψηφίστηκε, όπως και η αναθεωρητική μελέτη του σκεπάστρου στην κεντρική κερκίδα, αφού τελικά θα τοποθετηθεί πάνελ.
Ακόμα εγκρίθηκε η χρηματοδότηση αγοράς των φορητών μέσων που θα χρησιμοποιηθούν στα Περιβόλια.
Ο επικεφαλής της επιτροπής εργασιών του γηπέδου και αντιδήμαρχος Χανίων, Κώστας Πρωτοπαπαδάκης, ξεκαθάρισε ότι όλες οι ενέργειες έχουν γίνει με νόμιμες διαδικασίες και ότι οποιαδήποτε παραπάνω κονδύλια χρειαστούν θα τα καλύψει ο Πλατανιάς.
Παράλληλα παρουσίασε και το σχέδιο του γηπέδου Περιβολίων, το οποίο μπορείτε να δείτε ανάμεσα στις φώτο του Flashnews.gr.
Τη διαδικασία παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι του Α.Ο. Χανιά, αλλά και παράγοντες, που με αγωνία περίμεναν να ενημερωθούν για την έδρα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Όπως ξεκαθαρίστηκε στο Δ.Σ. του Δήμου Χανίων δεν υπάρχει αντίρρηση για χρησιμοποίηση των Περιβολίων και από τον ΑΟΧ, κάτι που τόνισε σε δηλώσεις του και ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, εφόσον όμως το επιτρέπει αυτό και η ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook