Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 18 και 20 χρονών, για κλοπή και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω συλληφθέντες, μπήκαν σε κατάστημα εμπορίας αθλητικών ειδών προσποιούμενοι τους πελάτες και αφαίρεσαν ένα  ζευγάρι αθλητικών υποδημάτων αξίας 89,90 ευρώ, έγιναν όμως αντιληπτοί από 46χρονο, ιδιοκτήτη του καταστήματος και συνελήφθησαν σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στην κατοχή του 18χρονου και του 20χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παπούτσια και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση είχαν αφαιρέσει από προσωρινά σταθμευμένο όχημα στη πόλη του Ηρακλείου, ιδιοκτησίας 55χρονου.

Επιπλέον ο 18χρονος, στερούμενος νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, είχε στην κατοχή του και επέδειξε στους αστυνομικούς, ταυτότητα αμφιβόλου γνησιότητας προκειμένου να αποδείξει το νόμιμο της διαμονής του στη χώρα.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook