Περίπου 1.000 εισιτήρια διαρκείας έχει διαθέσει ήδη η ΠΑΕ Πλατανιάς, αφού η ζήτηση του κόσμου των Χανίων είναι πολύ μεγάλη.

Στη σχετική ανακοίνωση της χανιώτικης ομάδας γνωστοποιείται ότι θα υπάρξει περαιτέρω διάθεση καρτών διαρκείας στη βορινή πλευρά της κεντρικής κερκίδας, που θα τιμώνται και αυτές 300 ευρώ.

Αναλυτικά:

\”Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας της Π.Α.Ε. Πλατανιάς. Ήδη έχουν διατεθεί περίπου 1.000 εισιτήρια διαρκείας, σε διάστημα δύο, μόλις, ημερών και η διαδικασία συνεχίζεται καθώς το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Νομού Χανίων παραμένει αυξημένο.

Για τον λόγο αυτό και καθώς τα εισιτήρια που βρίσκονται ένθεν και ένθεν των θέσεων VIP εξαντλήθηκαν, η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς αποφάσισε να διαθέσει περαιτέρω αριθμό εισιτηρίων διαρκείας στη βορινή πλευρά της υφιστάμενης (δυτικής) κερκίδας, τα οποία και αυτά τιμώνται 300 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται έως το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 τόσο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων όσο και στην πλατεία του Πλατανιά (κατάστημα café café), από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν αίτηση αγοράς εισιτηρίου διαρκείας για το πρωτάθλημα της Super League 2012 – 2013 και πληρώνουν το σύνολο του ποσού, κατοχυρώνοντας έτσι την απόκτηση της κάρτας διαρκείας, δηλαδή μιας συγκεκριμένης θέσης στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Περιβολιών, για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2012 – 2013.

Στη συνέχεια, λαμβάνουν μία απόδειξη παραλαβής της κάρτας διαρκείας, με την οποία θα παραλάβουν την κάρτα διαρκείας πριν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Super League.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 6939 244439, κ. Αντώνης Κοκολοδημητράκης, αντιπρόεδρος και ταμίας της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook