Την πεποίθησή του ότι ο Πλατανιάς μπορεί να παραμείνει στη Super League, εξέφρασε στις δηλώσεις του στην \”πρώτη\” της χανιώτικης ομάδας ο Πέτρος Κανακούδης.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε σχετικά με την παρουσία του Πλατανιά στα μεγάλα… σαλόνια τα εξής:

\”Η ομάδα πρώτη φορά στην ιστορία της αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εύχομαι μέσα από τις παραστάσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει τόσα χρόνια που αγωνίζομαι σε αυτό το επίπεδο να βοηθήσω την ομάδα και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες που έχουν οι ανθρώποι της ομάδας από εμένα, αξιοποιώντας την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ ξανά σε αυτό το επίπεδο.\”.

Όσον αφορά στο τι έπαιξε ρόλο για να \”κατηφορίσει\” στα Χανιά τόνισε:  

\”Ο τρόπος που με προσέγγισε η ομάδα, το οικογενειακό κλίμα και η υγεία που βγάζει με ώθησαν στο να επιλέξω τον Πλατανιά. Οργανωτικά ζούνε πρωτόγνωρη εμπειρία οι άνθρωποι και δικαιολογούνται σε αυτόν το τομέα, αλλά σίγουρα το οικογενειακό κλίμα βοήθησε στο να έχει αυτή την πορεία η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.\”.

Για τον στόχο της παραμονής είπε:

\”Η ομάδα μπορεί να είναι άπειρη, αν έρθουν όμως έμπειροι ποδοσφαιριστές, νομίζω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο. Βλέπουμε ότι πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα και τα ρόστερ είναι ελλειπή. Νομίζω ότι με την προσθήκη έμπειρων ποδοσφαιριστών μπορούμε να καταφέρουμε τον στόχο της παραμονής.\”.

Τέλος, για την εικόνα του νέου πρωταθλήματος ανέφερε: 

\”Ομάδες που άλλα χρόνια δεν τις υπολογίζανε νομίζω ότι φέτος θα είναι έκπληξη. Κυρίως τα σωματεία που μπορούν να δαπανήσουν κάποια χρήματα και να κάνουν μεταγραφές. Για τις ιστορικές ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα θα είναι πρωτόγνωρο το φετινό πρωτάθλημα.\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook