H Vodafone, καινοτομώντας για μία ακόμα φορά στην ελληνική αγορά, έχει θέσει σε λειτουργία το Vodafone eForum, ένα forum που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να βρει λύσεις και απαντήσεις σε θέματα που αφορούν σε προϊόντα και υπηρεσίες κινητής επικοινωνίας. Με την αξιοπιστία και τις δυνατότητες που προσφέρει, στους τρεις μήνες λειτουργίας του, το Vodafone eForum έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών και μελών του.

Η Vodafone, με τη λειτουργία του eForum, αποδεικνύει έμπρακτα την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας καθώς και την έμφαση που δίνει στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πελατών της.

Το Vodafone eForum (http://www.vodafone.gr/eforum), στο οποίο μπορεί οποιοσδήποτε επιθυμεί να έχει πρόσβαση μέσω του site της Vodafone, αποτελεί μια πλατφόρμα ενημέρωσης και συζήτησης για θέματα που αφορούν σε συσκευές κινητών τηλεφώνων, Smartphones και υπηρεσιών. Το Vodafone eForum δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες που εγγράφονται, να συμμετέχουν στις συζητήσεις, να ρωτούν οτιδήποτε τους ενδιαφέρει σχετικό με την κινητή επικοινωνία αλλά και να μαθαίνουν από τις απαντήσεις των άλλων μελών.

Η θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν οι ενδιαφερόμενοι στο Vodafone eForum αποδεικνύεται τόσο από τη μεγάλη επισκεψιμότητα όσο και από το εύρος των θεμάτων που τίθενται προς συζήτηση και αφορούν σε συσκευές και λειτουργικά συστήματα. Στο πρώτο τρίμηνο λειτουργίας το Vodafone eForum έχει δεχτεί περισσότερες από 19 χιλιάδες επισκέψεις ενώ οι μεμονωμένοι επισκέπτες (unique visitors) ξεπερνούν τους 16 χιλιάδες.

Σε περισσότερες από 800 αναρτήσεις ο επισκέπτης του Vodafone eForum θα βρει ερωτήσεις, απαντήσεις, λύσεις και έξυπνες συμβουλές σχετικά με θέματα προϊόντων και υπηρεσιών κινητής επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/eforum

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook