Στην Αγία Γαλήνη βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ρέθυμνο Aegean, για να πάρει μέρος στις εκδηλώσεις του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, συμμετέχοντας στο street basket.

Τη ρεθυμνιώτικη ομάδα εκπροσώπησαν ο Γ.Γ. του ΕΣΑΚΕ και Διευθύνων Σύμβουλος του ΑΓΟΡ, Γιώργος Μαμαλάκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Τάσος Τριαντάφυλλος, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Δημήτρης Τζέτζος, ο προπονητής Σταύρος Μυκονιάτης, ο team manager Γιώργος Κούμουλος, ο αθλητής Άλφα Ντιαλό και η... μασκότ Αγορίνος.

Η σχετική ενημέρωση του ΑΓΟΡ:

Στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε  με μεγάλη επιτυχία ο πολιτιστικός σύλλογος της Αγίας Γαλήνης είχε προσκληθεί επίσημα το Ρέθυμνο Aegean για να συμμετέχει στο street basket.  Την διοίκηση της ομάδας μας εκπροσώπησαν ο Γ.Γ. του ΕΣΑΚΕ και Διευθ. Σύμβουλος του Ρέθυμνο Aegean Γιώργος Μαμαλάκης, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Τάσος Τριαντάφυλλος, ο υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος και το αγωνιστικό τμήμα ο προπονητής Σταύρος Μυκονιάτης, ο team manager Γιώργος Κούμουλος, ο αθλητής Alfa Dialo και φυσικά ο Αγορίνος μας. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο Σύλλογος της Αγίας Γαλήνης βράβευσε τον Γιώργο Κούμουλο για την προσφορά του στην ομάδα και το Ρεθυμνιώτικο μπάσκετ και ο Γεν. Διευθυντής της ΚΑΕ Τάσος Τριαντάφυλλος παρέδωσε το λάβαρο της ομάδας στον πρόεδρο του συλλόγου.
 Τό Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Γαλήνης αλλά και όλους που βρέθηκαν στην εκδήλωση για την θερμή υποδοχή και την εξαιρετική φιλοξενία και επίσης συγχαίρει τα παιδιά του αθλητικού συλόγου Μεσσαράς για την άριστη διοργάνωση του τουρνουά. Ευχόμαστε η όμορφη αυτή εκδήλωση να γίνει θεσμός για την Αγία Γαλήνη αλλά και όλη την Νότια Κρήτη.