Το ‘χει η μοίρα του φαίνεται, πάντα στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο να «μάχεται» για την παραμονή. Αυτό έγινε πριν μερικά χρόνια στο Περιστέρι όταν οι «κιτρινόμαυροι» πήραν το τρίποντο ενώ ο Ατρόμητος υποβιβάστηκε στην Β’ Εθνική. 
Ο Εργοτέλης είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, όμως οι τρεις τελευταίες ήττες από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, σε συνδυασμό με τα απρόσμενα αποτελέσματα των ομάδων που παλεύουν για να μείνουν στην Super League, κάνουν την σημερινή αναμέτρηση (15:00 Nova Sports 3) απέναντι στο συγκρότημα του Γιώργου Δώνη, κρισιμότατη και καθοριστική. 
Μοναδικός απόντας είναι ο τραυματίας Φραγκουλάκης ενώ ο Μπέτο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή όμως κανείς δεν ξέρει αν ο Νίκος Καραγεωργίου θα τον χρησιμοποιήσει. 
Το 4-3-3 φαντάζει ως το πιο πιθανό σύστημα που θα παρατάξει ο Καβαλιώτης τεχνικός. Σίγουρος είναι ο Δασκαλάκης που θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, στις άκρες Ρουμπάκης – Βίσιο έχουν τον πρώτο λόγο με τον Γιαλούση να καιροφυλακτεί. Στο κέντρο της άμυνας πιθανόν να ξεκινήσει το δίδυμο Σασιασβίλι και Χίμπλιγκερ. Στη μεσαία γραμμή Ολίσε, Τζούνιορ και Κυριακίδης θεωρούνται σίγουροι εκτός αν γίνει η έκπληξη με τον Μπέτο όποτε έξω θα μείνει κάποιος εκ των Κυριακίδη και Τζούνιορ. Στην επίθεση, Ρομάνο και Λεάλ αριστερά και δεξιά και στην κορυφή ο Μάριο Μπούντιμιρ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook