Σήμερα ολοκληρώνεται το 1ο Φεστιβάλ «Ελληνικό Περίπτερο» που διοργανώνει το Σωματείο Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Κρήτης στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο.
Πραγματικά, η προσέλευση και η στήριξη του κόσμου ήταν συγκινητική τις προηγούμενες εφτά ημέρες. Μικροί και μεγάλοι ενδιαφέρθηκαν και έμαθαν για την ιστορία του περιπτέρου και διασκέδασαν μαζί μας με τις ποικίλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

Σήμερα, η τελετή λήξης του Φεστιβάλ θα ξεκινήσει με ομιλία της προέδρου του Σωματείου, Ελένης Χαιρέτη, ενώ θα ακολουθήσει το άνοιγμα στις κάλπες για να γίνει η κλήρωση των δώρων μας.

Πιο συγκεκριμένα, τα δώρα που κληρώνονται είναι: 21 δωροεπιταγές από τον Κρητικό Φούρνο, 10 κούτες Choco Big από τη Fresh Snack, 2 σακίδια και 3 μπάλες από την Coca-Cola 3E, 15 δωροσακούλες από την Κραφτ Φουντς Ελλάς, 8 συλλεκτικά κουτιά από την Παπαδοπούλου, 10 σακίδια και 10 ατομικές σκηνές από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία (Amstel), 20 δωροσακούλες από τη Wrigley Ελλάς, 39 μπάλες και 4 δωροσακούλες χορηγία από την εταιρεία “Μάκης Pack”.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα δημοσιευτούν στο τετρασέλιδο ένθετό μας στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη», στις 30 Ιουλίου.

Ενώ τα δώρα, οι τυχεροί θα μπορούν να τα παραλάβουν από το γραφείο του Σωματείου (Εθνικής Αντιστάσεως 176, στοά πρώην ΤΕΒΕ), από την Τρίτη 24 Ιουλίου, από τις 9.30π.μ. μέχρι τις 2μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810-330622.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν πυροτεχνήματα και συναυλία με το συγκρότημα του

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook