Απάντηση με πολλά ερωτηματικά από τον πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστα Κλάδο, στην αιχμηρή ανακοίνωση Κορωνάκη σε βάρος του Νίκου Μαχλά και του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ (ο οποίος έχει πετύχει ρεκόρ(!!) δηλώσεων στις ημέρες που βρίσκεται στην ΠΑΕ) χαρακτήρισε τις μεταγραφές Κορωνάκη παράτυπες και παράνομες, χωρίς όμως να αναλύσει τους λόγους που δεν ισχύουν.

 Παράλληλα ο κος Κλάδος φαίνεται πως ξέχασε μια από τις(πολλές) προηγούμενες δηλώσεις του, σύμφωνα με την οποία στον ΟΦΗ δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, κατακρίνοντας με αυτό τον τρόπο τις κινήσεις Κορωνάκη.

 Η δήλωση του προέδρου του ΟΦΗ

«Σχετικά με τα σχόλια που έγιναν σε ότι αφορά τις επιλογές παικτών θέλω να επισημάνω ότι τα συμβόλαια των νέων ποδοσφαιριστών που υπέγραψαν είναι παράνομα και παράτυπα.

Οι όποιες επιλογές θα γίνουν μόνο με αξιοκρατικά κριτήρια. Στηρίζω και εμπιστεύομαι τις όποιες αποφάσεις πήραν ή θα πάρουν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νίκος Μαχλάς και ο προπονητής κ. Νίκος Αναστόπουλος.

Είναι θέματα που τα γνωρίζουν πολύ περισσότερο από τον καθένα μας.

Στόχος μας είναι η επιτυχία και για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο κατάλληλος άνθρωπος να είναι στη κατάλληλη θέση του αγωνιστικού τμήματος.

Εμείς αποκλείεται να ακολουθήσουμε νοοτροπίες τύπου ρουσφετιών και πελατιακών σχέσεων.

Οι παίκτες που δεν θα κριθούν ικανοί από το προπονητικό τμήμα φυσικά και είναι ελεύθεροι να επιλέξουν σε ποια ομάδα θα συνεχίσουν την καριέρα τους.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook