O Δήμος Φαιστού έπειτα την επιτυχημένη παρουσία του με το περίπτερο του στο χώρο της 13ης Γεωργικής Έκθεσης Μεσαράς, συνεχίζει να τιμά, να προβάλει και να προωθεί τα προϊόντα της περιοχής. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου στις Μοίρες έχουν τοποθετηθεί προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, φορείς και επιχειρήσεις.

Ο Δήμος Φαιστού δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να εκθέσουν τα προϊόντα τους αλλά και παράλληλα στους δημότες να τα γνωρίσουν και να ενημερωθούν για αυτά. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η έκθεση των τοπικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαιστού καθώς και η προβολή και προώθηση τους στα πλαίσια της ευρύτερης αγροτικής ανάπτυξης της περιοχής που επιχειρεί ο Δήμος.

Σε συνέχεια της έμπρακτης στήριξής του προς τις επιχειρήσεις της Μεσαράς ο Δήμος Φαιστού, μέσω των αποτελεσματικών δράσεων που ανέπτυξε στη διάρκεια της 13ης Γεωργικής Έκθεσης στους Βώρους, καλεί τους παραγωγούς και επιχειρήσεις της περιοχής που ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα προϊόντα τους, να επικοινωνούν με το Γραφείο Δήμαρχου του στα τηλέφωνα 28923 40 203 και 28923 40 272.

Η Δήμαρχος Φαιστού κα Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη σχετικά με την κίνηση αυτή δήλωσε: « Με ιδιαίτερη χαρά δεχόμαστε να εκθέσουμε στο χώρου του Δημαρχιακού Μεγάρου προϊόντα από τη περιοχή του Δήμου μας με σκοπό οι πολίτες που επισκέπτονται το Δημαρχείο καθημερινά να γνωρίσουν από κοντά δράσεις που προάγουν την ανάπτυξη του τόπου μας. Επίσης, δίνουμε την ευκαιρία σε παραγωγούς της περιοχής να προωθήσουν τα προϊόντα τους, μια ενέργεια η οποία βρίσκει πάντα πρόθυμο το Δήμο Φαιστού να την πραγματοποιήσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook