Συνάντηση με το Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη είχε σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012, το πρωί,  ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Παντελής Μουρτζανός, με αφορμή το γεγονός της αποχώρησής του από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ως Αστυνομικός Διευθυντής  Ρεθύμνου, με τον βαθμό του Ταξίαρχου.

Ο Δήμαρχος Χανίων, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή για την  αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία που είχε με την Δημοτική Αρχή στο θέμα της πάταξης της εγκληματικότητας, της παραβατικότητας και της εμπέδωσης του αισθήματος της ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου Χανίων.

Ευχήθηκε ακόμη στον κ. Μουρτζανό, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον συνεχάρη για την προαγωγή του στον βαθμό του Ταξίαρχου.

Ο κ. Μουρτζανός από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Σκουλάκη για την  καλή συνεργασία που είχαν και τη στήριξη που παρείχε η Δημοτική Αρχή στο έργο της αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν εκτενώς τα φαινόμενα  της παραβατικότητας στην περιοχή του δήμου και αντηλλάγησαν απόψεις για τις πολιτικές πρόληψης και τις δράσεις αντιμετώπισής τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook