Έκρυθμη η κατάσταση στο Τυμπάκι Ηρακλείου, όπου πριν λίγα λεπτά άγνωστα άτομα πυροβόλησαν 3 αδέρφια, συγγενείς του 18χρονου, που χθες το βράδυ δέκτηκε επίθεση με λοστό από τον πατέρα της 14χρονης φίλης του.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στα 3 αδέρφια κ τους πυροβόλησαν στα πόδια. Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο flashnews.gr η μητέρα του 18χρονου και αδερφή των τριών θυμάτων, δεν αποκλείεται οι δράστες να είναι μέλη της οικογένειας της 14χρονης.

Τα 3 αδέρφια μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και σε λίγη ώρα αναμένεται να μεταφερ8ούν στο νοσοκομειο Ηρακλειου.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας δόθηκε συνέχεια στην απίστευτη ιστορία που είχε σημειωθεί πριν μερικούς μήνες στη Μεσαρά, όταν συγγενείς της 14χρονης -σύμφωνα με την καταγγελία- είχαν κακοποίησει τον 18χρονο παρά φύσιν με ξένο αντικείμενο νεαρό γιατί διατηρούσε δεσμό με το κορίτσι.

Όπως δημοσίευσε το fllashnews ο πατέρας του κοριτσιού  επιτέθηκε με λοστό στο νεαρό και συνελήφθη για οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη καταγγελία 18χρονου χθες το βράδυ, δέχτηκε επίθεση με μεταλλικό λοστό από τον 39χρονο, ενώ κληθέντες Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την υπόθεση της παρά φύσιν κακοποίησης εκκρεμεί δικαστική διαμάχη, ενώ μετά από το χθεσινό περιστατικό ο 39χρονος δράστης και πατέρας θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Ρένα Βουρεξάκη