Η τελετή παράδοσης- παραλαβής, από τον μέχρις πρότινος Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων, Ταξίαρχο Παντελή Μουρτζανό , και νυν Αστυνομικό Διευθυντή Ρεθύμνου, στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Μανόλη Πετράκη πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι παρουσία και του  Αστυνομικού Επιθεωρητή Κρήτης Μανόλη Παραβολιδάκη.

Κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήρια ομιλίας του προς τους αστυνομικούς των Χανίων ο κ. Μουρτζανός, επεσήμανε μεταξύ άλλων, πως ένας σημαντικός κύκλος 2,5 χρόνων υπηρεσιακής ζωής έκλεισε. Φεύγω είπε ο κ. Μουρτζανός \”από τα Χανιά γεμάτος συναισθήματα και αναμνήσεις.\”

\"\"

Απευθυνόμενος στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Πετράκης τόνισε οτι του παραδίδει μια υπηρεσία που στο ενεργητικό της μετράει μόνο επιτυχίες, χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, ήθος αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, γνησιότητα και λεβεντιά.\”

\"\"

Ο κ. Μουρτζανός ευχαρίστησε, τους συναδέλφους της Α.Δ. Χανίων, τον Αστυνομικό Επιθεωρητή Χανίων κ. Παραβολιδάκη, τους τοπικούς φορείς των Χανίων, των εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων, τους πολίτες, αλλά και τα τοπικά ΜΜΕ.

Από την πλευρά  του ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Μανόλης Πετράκης τόνισε μεταξύ άλλων, πως απαιτεί τιμή για κάθε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ η ανάθεση τέτοιου καθήκοντος.

\"\"

Ο κ. Πετράκης σημείωσε πως τα Χανιά δεν είναι μόνο ένας ωραίας τόπος αλλά μια ξεχωριστή κοινωνία, με ιστορία, κουλτούρα, πολιτιστικό επίπεδο, και ήθος.

Ο νέος Α.Δ Χανίων είπε ότι αυτό είχε την τύχη να το διαπιστώσει και πριν 20 χρόνια όταν υπηρέτησε ξανά στα Χανιά ως νέος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
\"\"

Ο κ. Πετράκης επεσήμανε πως αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα με την υπόσχεση πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταπεξέλθει με επιτυχία και προκειμένου οι αστυνομικές υπηρεσίες των Χανίων να ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στις \”απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας τούτη την κρίσιμη ώρα για τον τόπο, για το μέλλον των δικό μας και των παιδιών μας.\”

Η τελετή παράδοσης παραλαβής ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας και αναμνηστικών δώρων προς των απερχόμενο Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Παντελή Μουρτζανό.

\"\"

Να σημειωθεί η  εκδήλωση άνοιξε με ένα σύντομο χαιρετισμό του Αστυνομικού Επιθεωρητή Κρήτη κ. Παραβολιδάκη που ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα στους  δύο Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης ο κ. Παραβολιδάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα οτι τόσο ο κ. Μουρτζανός όσο και ο κ. Πετράκης θα ανταποκριθούν απόλυτα στις νέες τους υποχρεώσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook