Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών και Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως Μελβούρνης – Αυστραλίας, κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης, στο πλαίσιο των επαφών του με θεσμικούς φο-ρείς του τόπου, ενόψει της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρη-τών, που θα πραγματοποιηθεί 11 Αυγούστου 2012 στο Ρέθυμνο (Σπίτι του Πολιτισμού).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Τσουρδαλάκης ενημέρωσε την κα Λιονή για το πρόγραμμα των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο μεγάλο αριθμό Κρητικών και Ελλήνων γενικότερα, που επικοινωνούν με τις Ενώσεις Αποδήμων στην Αυστραλία ζητώντας τη βοήθειά τους για την εξεύρεση εργασίας.

Τέλος, με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Τσουρδαλάκης εξέφρασε τη βούληση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών να ενισχύσει οικονομικά το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την ουσιαστική προσφορά της κοινωνικής αυτής δομής στις οικογένειες του τόπου μας.