Τελευταία ενημέρωση: 20:00

Βουτιά θανάτου από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε έκανε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα ένας 56χρονος στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για συνταξιούχο, πρώην αστυνομικό ο οποίος μάλιστα υπηρετούσε στο Ηράκλειο και σήμερα αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του βουτώντας στο κενό από το μπαλκόνι του διαμερισματός του στην περιοχή πίσω από γνωστό πολυκατάστημα, στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο.

Γείτονες και περαστικοί έμειναν σοκαρισμένοι  να κοιτούν το άψυχο σώμα του αυτόχειρα που κείτονταν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του κτιρίου, ενώ συνάδελφοί του από την Αστυνομικοί Διεύθυνση Ηρακλείου έχουν συγκλονιστεί με την απόφαση του πρώην συναδέλφου τους.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία ενώ φως  στα αίτια που οδήγησαν τον 56χρονο στο απονενοημένο διάβημα αναμένεται να ρίξει το σημείωμα που έχει αφήσει στους οικείους του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 56χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα εξαιτίας των οποίων τον τελευταίο καιρό ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook