Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου,  προσκαλεί το κοινό σε μια μαγική φεγγαροβραδιά, στη χαμηλή πλατεία της Πύλης Βηθλεέμ, τη Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην αγαπημένη φίλη Χρυσούλα Τζομπανάκη, που έφυγε από κοντά μας, όχι όμως και από την καρδιά μας.

Στο χώρο των τειχών, στο πανέμορφο θέατρο της πύλης Βηθλεέμ, σας περιμένουμε για να θυμηθούμε, να σιγοτραγουδήσουμε και να απολαύσουμε το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, μια ημέρα πριν την πανσέληνο!

Την εκδήλωση προλογίζει η πρόεδρος του Συνδέσμου Μαίρη Παχιαδάκη.

Για τη Χρυσούλα Τζομπανάκη θα μιλήσει η αρχαιολόγος Αλεξάνδρα Καρέτσου, ενώ θα διαβάσει αποσπάσματα που επέλεξε από βιβλία της η Έλλη Περάκη, (επιμελήτρια των έργων της) και θα τα απαγγείλει η γνωστή ηθοποιός Άσπα Μηλιαράκη.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς, θα μας κρατήσουν μουσική συντροφιά, ο γνωστός γναθοχειρουργός-σολίστ κιθαρας Γιώργος Μαστοράκης, η καθηγήτρια-μουσικός Ελένη Σφακιανάκη και ο κιθαρίστας Δημήτρης Καρβέλης.

Πρόκειται για μια εκδήλωση προετοιμασμένη με πολύ αγάπη και τρυφερότητα, που θα μείνει αξέχαστη σε όλους… όπως ακριβώς και η Χρυσούλα!

Ώρα προσέλευσης για ένα κέρασμα: από 20:30

Ώρα έναρξης 21:30 ακριβώς!

Η είσοδος είναι ελεύθερη!