Πρώτη ενημέρωση 9:01

Στα δίχτυα των αστυνομικών αρχών έπεσαν χθες δύο Έλληνες ένας Ρουμάνος και ένας Αλβανός γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 46,5 γραμμάρια χασίς.

Ειδικότερα, πληροφορίες περιήλθαν σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων, ότι 20χρονος ημεδαπός, κατέχει και διακινεί ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων, συνέλαβαν διαδοχικά, 25χρονο ημεδαπό, 25χρονο Αλβανό και 18χρονο Ρουμάνο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 31,5 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία είχαν προμηθευτεί από τον 20χρονο ημεδαπό.

Ο 20χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην οικία του. Στην κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 15 γρ. ακατέργαστης κάνναβης, μία (1) ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook