Μια γυναίκα στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών ζούσε για μήνες με το νεκρό σώμα του συντρόφου της και τώρα κατηγορείται για πλαστογραφία.

Η Linda Chase 71 ετών κατηγορείται για υπεξαίρεση της σύνταξης και των κοινωνικών βοηθημάτων του συντρόφου της Charles Zigler. Σύμφωνα με το Sky News η κατηγορούμενη εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Jackson του Μίσιγκαν τρεις εβδομάδες αφότου η Αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Charles Zigler σε μια καρέκλα στο σπίτι τους στα νότια της Πολιτείας.

Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι δεν ήθελε να αποχωριστεί το σώμα του νεκρού συντρόφου της και του μιλούσε ενώ παρακολουθούσαν αγώνες αυτοκινήτου στην τηλεόραση. Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο 67χρονος Zigler πέθανε από φυσικά αίτια το Δεκέμβριο του 2010, παρά το γεγονός ότι η Chase υποστηρίζει ότι πέθανε τον επόμενο χρόνο.

Η Linda Chase δεν κατηγορείται για κανένα έγκλημα που σχετίζεται με το θάνατο του Zigler. Ωστόσο, κατηγορείται για πλαστογραφία, καθώς παραχάραξε την υπογραφή του αποθανόντος σύντρόφου της και εισέπραξε ποσό ύψους 28.000 δολαρίων από τις συντάξεις και τα κοινωνικά βοηθήματα που λάμβανε αυτός.

Η Αστυνομία αποκάλυψε τη μακάβρια ιστορία, όταν εισέβαλλε στο σπίτι του ζευγαριού, μετά από καταγγελίες συγγενών του Zigler που είχαν μήνες να ακούσουν νέα του. «Ξέρει πάρα πολύ καλά τι έχει κάνει» δήλωσε ο ανιψιός του εκλιπόντος τονίζοντας ότι «δεν το έκανε (σ.σ. η κατηγορούμενη) γιατί της έλειπε, ή γιατί δεν μπορούσε να ζήσει μακριά του, αλλά επειδή ήθελε να καρπωθεί τα χρήματα από τη σύνταξή του… η οικογένειά μας θέλει τη φυλάκισή της».

Μέχρι στιγμής κανένας δικηγόρος δεν έχει δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπιση της Chase, ενώ ο τοπικός εισαγγελέας δεν αποκλείει να της γίνει ψυχιατρική εξέταση πριν τη δίκη…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook