Παρά την καλή της εμφάνιση, η εθνική μας ομάδα πόλο ηττήθηκε στο ματς της πρεμιέρας του 1ου ομίλου από την Κροατία με 8-6. Οι πολίστες του Ντράγκαν Άντριτς ξεκίνησαν δυνατά το ματς, το οποίο ήταν ντέρμπι καθ\’ όλη τη διάρκειά του. Με όπλο την πολύ καλή άμυνα η ελληνική ομάδα δεν έχασε σε κανένα σημείο την επαφή με το σκορ υποχρεώνοντας τους Κροάτες να κυνηγούν σε αρκετές περιπτώσεις την ισοφάριση.

Στην 4η περίοδο όμως, οι αντίπαλοί μας αύξησαν την πίεσή τους προς την εστία του Δεληγιάννη και με σουτ κυρίως από την περιφέρεια κατάφεραν να σχηματίσουν διαφορά η οποία στη μέγιστη τιμή της έφτασε στα 3 γκολ.

Το μόνο που κατάφεραν οι Έλληνες πολίστες ήταν να μειώσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φουντούλη στην εκπνοή για να διαμορφωθεί το τελικό 8-6. Πλέον, η προσοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στρέφεται στο κρίσιμο ματς της Τρίτης, κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία.Τα οκτάλεπτα:2-1, 3-3, 5-5, 6-8.Οι σκόρερ:Ελλάδα: Μουρίκης (2), Φουντούλης (2), Δελακάς, Μιράλης.Κροατία: Σούκνο (2), Μπόσκοβιτς (2), Μούσλιμ, Μπούσλιε, Ντόμπουντ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook