Ευχαριστημένος από την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μίνι Παίδων εμφανίστηκε ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιώργος Φραγκέδης.
Ο νεαρός τεχνικός του ΝΟΧ σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του Ομίλου (nox.gr) εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στον ημιτελικό με το Παλαιό Φάληρο, αλλά και στο μικρό τελικό με τη Γλυφάδα: \”Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Είχαμε πει πριν τους αγώνες ότι ο βασικός στόχος για μας ήταν να είμαστε μέσα στην 4άδα. Το καταφέραμε με μεγάλη σχετικά ευκολία και κατά την άποψή μου εάν η διαιτησία δεν ήταν τόσο άδικη απέναντί μας στον ημιτελικό με το Π. Φάληρο, θα είχαμε φτάσει στον τελικό. Δυσαρεστημένοι όμως είμαστε και με τη διαιτησία στον αγώνα με τη Γλυφάδα, στον μικρό τελικό, παρότι κερδίσαμε\”.
Αναλυτικά η ενημέρωση από το ΝΟΧ
Τρίτο σωματείο στην Ελλάδα στην κατηγορία Μίνι Παίδων, είναι ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων. Η ομάδα του Γιώργου Φραγκέδη έχοντας μία εξαιρετική παρουσία στην τρίτη και τελική φάση του πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, κερδίζοντας μετά από έναν συγκλονιστικό μικρό τελικό με σκορ 7-6 τη Γλυφάδα.
 
Το Χανιώτικο συγκρότημα είχε γενικώς μία εξαιρετική παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της τελικής φάσης, πετυχαίνοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στους αγώνες που έδωσε για τον Α’ Όμιλο Αττικής και εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή του στα ημιτελικά. Εκεί, το Παλαιό Φάληρο πήρε τη νίκη με 11-7, σκορ το οποίο αποτελεί \”μαγική εικόνα\”, με τον Ν.Ο.Χ. να έχει μεγάλα παράπονα για τη διαιτησία. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις αρχές του τρίτου 7λεπτου, το σκορ ήταν 4-1 υπέρ των Χανίων όμως τα αυστηρά σφυρίγματα των διαιτητών και η έξοδος από τον αγώνα με τρεις αποβολές του Βολτυράκη, επέφεραν ως συνέπεια το Π. Φάληρο να επωφεληθεί και να πάρει τη νίκη με 11-7
1η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Γλυφάδα 11-8
Σκόρερ: 6 Αποστολάκης, 4 Μανιουδάκης, 1 Βολτυράκης
 
2η αγωνιστική
Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 9-1
Σκόρερ: 5 Αποστολάκης, 2 Μανιουδάκης, 1 Βολτυράκης, 1 Παπαμανωλιουδάκης
 
3η αγωνιστική
Άθως Χαλκιδικής-Ν.Ο. Χανίων 3-10
Σκόρερ: 4 Μανιουδάκης, 4 Αποστολάκης, 2 Τσιστράκης
 
Ημιτελικός
Ν.Ο. Χανίων-Π. Φάληρο 7-11
Σκόρερ: 2 Παπαμανωλιουδάκης, 2 Αποστολάκης, 1 Μανιουδάκης, 1 Τζουβαδάκης, 1 Τσιστράκης
 
Μικρός Τελικός
Ν.Ο. Χανίων-Γλυφάδα 7-6
Σκόρερ: 2 Τσιστράκης, 2 Αποστολάκης, 1 Βολτυράκης, 1 Μανιουδάκης, 1 Παπαμανωλιουδάκης,
 
Ν.Ο. Χανίων (Γιώργος Φραγκέδης): Μητράκης, Βολτυράκης, Μανιουδάκης, Τζουβαδάκης, Μαλινάκης, Τσιστράκης, Αποστολάκης, Πατρικάκης, Γουρνιεζάκης, Μπατσάκης, Λαδόπουλος, Τσινταράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Σπάχης, Μαριδάκης
 
Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχτηκε η Βουλιαγμένη που επιβλήθηκε στον τελικό του Π. Φαλήρου με σκορ 8-5. Για τις θέσεις 5-6, Ν.Ο. Ρεθύμνου-ΠΑΟΚ 6-3 και για τις θέσεις 7-8, Άθως Χαλκιδικής-Ν.Ο. Πατρών 12-8.
 
Η τελική κατάταξη:
1. Ν.Ο. Βουλιαγμένης
2. Π. Φάληρο
3. Ν.Ο. Χανίων
4. Γλυφάδα
5. Ν.Ο. Ρεθύμνου
6. ΠΑΟΚ
7. Άθως Χαλκιδικής
8. Ν.Ο. Πατρών

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook