Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία ήρθε να προστεθεί στο ενεργητικό του Ναυταθλητικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας, με την κλήση του αθλητή της κωπηλασίας, Γιώργου Χατζηκώστα, σε προπονητικό κοινόβιο ανάπτυξης επίλεκτων της Εθνικής Ομάδας Παίδων.
Η σχετική ενημέρωση από τον ΝΑΟΣ αναφέρει τα εξής:
Μετά την αξιόλογη παρουσία των Αθλητών της κωπηλασίας του Ν.Α.Ο. Σούδας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην Κέρκυρα και στα Ιωάννινα, μία ακόμη επιτυχία έρχεται να προστεθεί στο ενεργητικό του Ομίλου για το 2012, αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς των προπονητών και των Αθλητών του, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχει παρελθόν – παρόν και μέλλον. 
O Αθλητής της Κωπηλασίας Γιώργος Χατζηκώστας μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο διπλό σκιφ παίδων στους Πανελλήνιους αγώνες ανάπτυξης που έγινε στην Κέρκυρα στις 7 και 8 Ιουλίου 2012 (πλήρωμα του διπλού σκιφ Γιώργος Χατζηκώστας – Βασίλης Χατζηδάκης) αλλά και από την αξιολόγηση Αθλητών που είχε πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2012 από την Ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας όπου είχε αναδειχθεί 1ος στις δοκιμασίες, κλήθηκε στο προπονητικό κοινόβιο ανάπτυξης επίλεκτων της Εθνικής Ομάδας παίδων που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα  από την 1η έως και 6η  Αυγούστου 2012, με την καθοδήγηση της Ομοσπονδιακής προπονήτριας Κας Δήμητρας Γιαννιού και της προπονητικής της Ομάδας.
Σε αυτό το  Εθνικό προπονητικό κοινόβιο συμμετέχουν 33 αγόρια και 14 κορίτσια από όλη την Ελλάδα που αναμένεται να στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας τα επόμενα χρόνια.
Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο. Σούδας συγχαίρει τους Προπονητές του τμήματος Κωπηλασίας Κο Δανιήλ Χωματά και την Κα Δήμητρα Λαδάκη για την  μεθοδική αλλά και σκληρή εργασία που επιτελούν στο τμήμα, αλλά και τον παραπάνω αθλητή για τις επιτυχίες του και τους εύχεται καλή πρόοδο και σε ανώτερα. 
Τέλος άξιο αναφοράς είναι το ότι η κωπηλασία του  Ν.Α.Ο. Σούδας είναι ο μοναδικός όμιλος στην Ελλάδα που έχει δημιουργήσει  Ακαδημία Κωπηλασίας (φυτώριο) με παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω. Τα αποτελέσματα  της πρωτοβουλίας αυτής είναι πλέον ορατά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook