Με μοναδικό απόντα τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πλατανιά στο Καρπενήσι.

Ο 22χρονος αμυντικός λόγω ίωσης δεν συμμετειχε στην προπόνηση της Δευτέρας (30/7) και στην πρωινή της Τρίτης (31/7).

Από εκεί και πέρα \”κόπηκαν\” δύο υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές, που κρίθηκε ότι δεν θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά τη χανιώτικη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον κ. Θεοφάνη Ξηνταβελόνη για τη θέση του εμπορικού διευθυντή.

Η σχετική ενημέρωση των \”ερυθρολεύκων\” αναφέρει τα εξής:

1. Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει και επίσημα τη συνεργασία της με τον κ. Θεοφάνη Ξηνταβελόνη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του εμπορικού διευθυντή.

2. Το \”χτίσιμο\” της νέας ομάδας του Πλατανιά συνεχίζεται, με διπλές προπονήσεις, στο Καρπενήσι, υπό τον Γιάννη Χατζηνικολάου.
Οι πρωινές προπονήσεις ξεκινούν στις 7.30, ενώ οι απογευματινές στις 18.45.
Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου και σήμερα, Τρίτη 31 Ιουλίου, από τις προπονήσεις απουσίαζε μόνο ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Από τους ποδοσφαιριστές που τελούν υπό δοκιμή, δύο αποδεσμεύτηκαν χθες, καθώς κρίθηκε ότι είναι μεν αξιόλογοι παίκτες, αλλά δύσκολα θα μπορούσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα στο ιδιαιτέρως απαιτητικό πρωτάθλημα της Super League.
Παράλληλα, η Διοίκηση, σε συνεργασία με τον προπονητή, εξετάζει την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και δεν αποκλείεται, τις επόμενες ημέρες, να υπάρχουν εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook