Στην ομάδα του τόπου του και της… καρδιάς του επιστρέφει ο Μιχάλης Μπακάκης.
Ο 21χρονος ακραίος αμυντικός γυρίζει μετά από ένα χρόνο απουσίας στον Παναιτωλικό, με την ομάδα του Αγρινίου να ανακοινώνει την Τρίτη (31/7) την απόκτησή του.
Ο \”Μπακ\” είχε μία εξαιρετική σεζόν με τον Α.Ο. Χανιά στο πρωτάθλημα της Football League 2 και όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Εργοτέλη, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται (έστω και ανεπίσημα) και από την ηρακλειώτικη ομάδα.
Ωστόσο το γεγονός ότι, λόγω της ξαφνικής απώλειας του προέδρου της ΠΑΕ Απόστολου Παπουτσάκη, τα πάντα έχουν \”παγώσει\” στον Εργοτέλη έκανε τον πρώην αμυντικό του ΑΟΧ να προτιμήσει τελικά τον Παναιτωλικό, από το να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα τον \”Έργο\”.
Ο Μπακάκης ανακοινώθηκε μαζί με τον Μπογκντάνοβιτς:
\”Παίκτες του Παναιτωλικού είναι από σήμερα ο Βλάντιμιρ Μπογκντάνοβιτς και ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο πρώτος δοκιμάστηκε το προηγούμενο διάστημα και μετά από εισήγηση του προπονητή Νίκου Καραγεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο. Ο δεύτερος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα χρόνο απουσίας και από αύριο θα συμμετάσχει στην προετοιμασία.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook