Την ξεκαρδιστική κωμωδία των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου "2 1/2 ΦΟΝΟΙ + 1 BULLDOG" παρουσιάζει την Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι το Θέατρο Κρήτης.

Το έργο είναι μια καλογραμμένη φαρσοκωμωδία από το γνωστό επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο, που δίκαια θεωρούνται σήμερα από τους καλύτερους τους στο είδος τους.

Το έργο διαδραματίζεται στο Παρίσι.Στο σπίτι του Πιέρ και της Νορίν Λαμπίς, καταφθάνει και φιλοξενείται το φιλικό τους ζευγάρι Αύγουστος και Πολέτ Φεϋντώ. Η οικονόμος του σπιτιού Ιουστίνη, ο υπαστυνόμος Σαρντού και ο αρχηγός της αστυνομίας Μαριβώ, ένα γαλλικό μπουλντόγκ – η Μαριλού – ο φόνος μιας χορεύτριας στην κακόφημη συνοικία της οδού Λουρσίν και μία σπάνια ασθένεια – η… κολάψους αναγραμμάτικους – μπλέκουν τους πάντες σε μία ατέλειωτη παρεξήγηση γεμάτη κωμικές καταστάσεις, άφθονο γέλιο και… δολοφονίες μυστήριο!

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τάσος Μαστορίδης - Πιέρ Λαμπίς, Κωνσταντίνα Σαρρή - Νορίν Λαμπίς, Κώστας Κουρουνιώτης - Αύγουστος Φεϋντώ, Έφη Δράκου - Πολέτ Φεϋντώ, Μαρία Κοπανάκη - Ιουστίνη (υπηρέτρια), Γιώργος Αποστολάκης - Υπαστυνόμος Σαρντού, Βαγγέλης Μαστορογιαννακης- Κύριος Μαριβώ.
Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Μεταξάκη.
Μια υπέροχη παράσταση. Μια ξεκαρδιστική κωμωδία την Πέμπτη 2 Αυγούστου στο Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι που φέτος έχει περισσότερο πάθος για ποιοτική ψυχαγωγία και κρητική φιλοξενία.