«Εμφανές το στρατηγικό αδιέξοδο. Η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης, \’όνειρο ήταν\’, τη λησμονήσαμε!» έγραψε στο Twitter ο Νίκος Νικολόπουλος, με αποτέλεσμα να έρθει άμεσα η διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Παραπέμπεται επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ με το ερώτημα της διαγραφής.

Σε άλλο tweet που ακολούθησε ανέφερε: «Ύφεση για το βιβλίο Γκλίνες. Η Ελλάδα έχει τα περισσότερα συνεχή χρόνια σε ύφεση από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο! Ο τόπος δεν αντέχει άλλο.»

Ο Νίκος Νικολόπουλος βρισκόταν εδώ και καιρό σε τροχιά σύγκρουσης με τη Νέα Δημοκρατία. Είχε οριστεί αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, ωστόσο, παραιτήθηκε λίγες μέρες αργότερα.

Τότε είχε χαρακτηρίσει μεγάλη τιμή να τον συμπεριλάβει ο πρωθυπουργός στην κυβέρνηση, αλλά απευθυνόμενος στους πολιτικούς του φίλους τόνισε ότι «θεωρώ ακόμα μεγαλύτερη τιμή να κρατώ το λόγο μου σε εσάς».

Υπεραμύνθηκε των λόγων για τους οποίους υπέβαλε την παραίτησή του, διέψευσε ότι οι σχέσεις του με τον υπουργό Γιάννη Βρούτση ήταν κακές και άφησε αιχμές κατά όσων έβαλαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εναντίον του με αφορμή την παραίτηση.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook