Με δήλωση του στα Μ.Μ.Ε. ο Μανόλης Φραγκάκης γνωστοποίησε ότι θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου για την προεδρία της Ε.Π.Σ. Χανίων.
Ο κ. Φραγκάκης ανακοίνωσε ότι θα είναι επικεφαλής της κίνησης \”Νέα ΕΠΣΧ\” η οποία θα διεκδικήσει την ηγεσία της τοπικής Ενώσεως και θα είναι το αντίπαλον δέος του προέδρου της Ε.Π.Σ.Χ. Γιώργου Βούρβαχη.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει παρουσίαση των προσώπων που θα απαρτίζουν τη νέα κίνηση αλλά και του προγράμματος. 
Αναλυτικά ο επικεφαλής της κίνησης δήλωσε τα εξής:

«Μετά την πίεση των ποδοσφαιρικών σωματείων για αλλαγή και ανανέωση ενός “παγωμένου” για πάνω από 20 χρόνια σκηνικού, μια ομάδα αποτελούμενη από ανθρώπους με υψηλό ηθικό και κοινωνικό ανάστημα, με ειδική γνώση και αγάπη στο ποδόσφαιρο, αποφασίσαμε την κάθοδό μας για ποιοτικότερη αναβάθμιση του ποδοσφαίρου. Ευελπιστούμε να δημιουργήσουμε μια νέα Ε.Π.Σ.Χ. που θα τη χαρακτηρίζει η διαφάνεια, η συμμετοχή, ο προγραμματισμός, ο σχεδιασμός, η μεθοδικότητα, η διεκδίκηση, η εργατικότητα, η αποτελεσματικότητα και προπαντός, τονίζω, ο διάλογος μεταξύ των φορέων που θ’ αποφασίζουμε όλοι μαζί για την τύχη του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Κι εννοώ, τους παράγοντες, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές, τυχόν φιλάθλους, με τους οποίους θα πάμε όλοι μαζί να συναποφασίζουμε για κάτι καινούργιο. Δεν ερχόμαστε για να διχάσουμε αλλά για να ενώσουμε την οικογένεια του ποδοσφαίρου. Να ενώσουμε την οικογένεια του ποδοσφαίρου με τη Χανιώτικη κοινωνία, για να ξαναγυρίσει στα γήπεδα. Σήμερα σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου σαν επικεφαλής αυτής της κίνησης και την επόμενη εβδομάδα θα σας ανακοινωθούν τα καινούργια πρόσωπα και το πρόγραμμά μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook