Αναμφίβολα η εμφάνιση απέναντι στην Δόξα Δράμας ήταν από τις καλύτερες που έκανε ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που παραδέχτηκε και ο Φώτης Παπουλής μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου. 

\”Όταν νικάς μέσα στη Δράμα δεν μπορείς παρά να αισθάνεσαι ευχαριστημένος. Δεν ξέρω αν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση, σίγουρα όμως ήταν από τις καλύτερες που έχουμε κάνει στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, δεν πρέπει να σταθούμε εκεί. Χρειάζεται συνέχεια και διάρκεια προκειμένου να έχει αξία το διπλό που φέραμε\”.  είπε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός των Κρητικών ο οποίος ρωτήθηκε και για την διαφορετική εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ εκτός έδρας, εξαιρουμένου του παιχνιδιού στη Δράμα: 
\”Όλες οι ομάδες, όταν παίζουν με εμάς προσπαθούν να κλειστούν καθώς γνωρίζουν ότι, εάν μας δώσουν χώρο δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν. Είναι λογικό στα εκτός έδρας ματς οι αντίπαλοι να εμφανίζονται καλύτεροι σε σχέση με τα παιχνίδι που γίνονται στην έδρα μας. Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως η ομάδα μου μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο\”. 
Όσο για το ποιες ομάδες θεωρεί δυνατές, ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είπε: 

\”Πέρα από τους δύο πρώτους, βλέπω ότι Τρίκαλα και Λεβαδειακός διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτές είναι και οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο εφόσον συμμετέχουν στα μπαράζ\”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook