Για την Τετάρτη 8 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας του Α.Ο. Χανιά για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Το \”ραντεβού\” του νέου προπονητή Τάκη Διακάκη και των ποδοσφαιριστών του ΑΟΧ είναι στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, με τη χανιώτικη ομάδα να γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή της ότι στην πρώτη προπόνηση θα λάβουν μέρος και αρκετοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.
Στην ίδια ανακοίνωση το Δ.Σ. της ΠΑΕ υπενθυμίζει ότι η επίσημη θέση της ομάδας εκφράζεται μόνο μέσα από το επίσημο σάιτ της (aoxania.gr).
Αναλυτικά:
\”Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η προετοιμασία για τη σεζόν 2012-2013 θα ξεκινήσει την Τετάρτη 8/8/2012 στις εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς με παρουσία και παικτών υπό δοκιμή.

Παράλληλα υπενθυμίζει για δεύτερη, αλλά τελευταία ελπίζουμε, φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ότι κανένα πρόσωπο και μέσο δεν εκφράζει την επίσημη θέση και τις αποφάσεις της πέραν των επίσημων ανακοινώσεων του συλλόγου μέσω του site, του Γραφείου Τύπου και του κ. Σταγάκη και ότι κάθε άλλη πληροφoρία,κείμενο,εικόνα ή μεταβολή προσώπων ή λοιπών στοιχείων που δίνεται στο εξής από τρίτο δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ, η μετάδοση υποκειμενικών απόψεων και πρωτοβουλιών από άλλη πηγή είναι αντίθετη προς τις αποφάσεις και τη θέληση του συλλόγου, η μη περαιτέρω δημοσιοποίηση τους εναπόκειται στην τήρηση βασικών κανόνων δεοντολογίας και η μη διάψευση τέτοιου είδους φημών και πληροφοριών στο μέλλον δε σημαίνει σε καμία περίπτωση αποδοχή τους.
Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook