Μετά την ανάδειξη του Γιώργου Μ. Δασκαλομαρκάκη ως νέου προέδρου της Ασή Γωνιάς, δρομολογούνται άμεσα οι εξελίξεις με το αγωνιστικό κομμάτι.
Στο πρόσωπο του Μιχάλη Τριχάκη βρήκαν οι ιθύνοντες της αποκορωνιώτικης ομάδας τον αντικαταστάτη του Γιάννη Κατσούλη στην τεχνική ηγεσία, ενώ γνωστοποιήθηκε και η παραμονή του τερματοφύλακα Μενέλαου Δημητριάδη.
Αναλυτικά τα τελευταία νέα της Ασή Γωνιάς μέσω ανακοινώσεων που υπάρχουν στο σάιτ της:

Στην Ασή Γωνιά συνεχίζει ο Μενέλαος Δημητριάδης

\”Ο Α.Ο Ασή Γωνιάς ανακοικώνει την ανανέωση της συνεργασία του με τον Τερματοφύλακα Μενέλαο Δημητριάδη.\”

Ευχαριστήριο προς τους ποδοσφαιριστές

\”Ο Α.Ο Ασή Γωνιάς ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο μας τους ποδοσφαιριστές Δελήμπαση Αλέξη, Χαρατσή Σπύρο, Κεφάκη Μιχάλη, Δημήτρη Ανδρέα, Πολένα Βασίλη, Πισσαδάκη Κώστα, Κλαψινό Μάρκο, Σαμιώτη Δημήτρη, Μπαξεβάνη Στέλιο, Κατσαμά Βασίλη και Σηφακάκη Σήφη και τους εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Το Δ/Σ του Α.Ο ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ\”

Στον πάγκο της Ασή Γωνιάς ο Μιχάλης Τριχάκης

\”Ο Α.Ο Ασή Γωνιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας  με τον Προπονητή Μιχάλη Τριχάκη.Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός αναλαμβάνει άμεσα τα ηνία του συλλόγου μας προκειμένου να ξεκινήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερο τον σχεδιασμό της ομάδας μας.\”

Ευχαριστήριο στον Δημήτρη Δοντσίδη

\”Ο Α.Ο Ασή Γωνιάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Δημήτρη Δοντσίδη για την τεράστια προσφορά του, για την παρουσία του, για την διαρκή προσπάθεια που κατέβαλε για το καλό της ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Δημήτρης Δοντσίδης έδειξε πολύ μεγάλη αξία σαν παίχτης αλλά και σπουδαίο ήθος σαν άνθρωπος. Μακάρι οι δρόμοι μας να συνέχιζαν να πορεύονται μαζί.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook