Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε, χθες  το απόγευμα, σε δασώδη έκταση, στην Καρωτή Ρεθύμνου, μια ακόμη φυτεία, τριακοσίων δέκα πέντε (315) δενδρυλλίων κάνναβης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, χθες  το απόγευμα, κατά την διάρκεια εξερεύνησης, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, εντοπίστηκε σε δασώδη – δύσβατη περιοχή, εκτάσεως μισού 0,5 στρέμματος περίπου, του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρωτής του Δήμου Ρεθύμνου, ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου καλλιεργούνταν, συνολικά τριακόσια δέκα πέντε (315) δενδρύλλια κάνναβης (ύψους έως 4 μέτρα), τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook