Σε πλήρη εξέληξη βρίσκονται τα τεχνικά έργα του Δήμου Ηρακλείου σε Αγ. Ιωάννη, Παπαναστασίου και Μασταμπά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τεχνικής ΥΘπηρεσίας του Δήμου, συνιστάται προσοχή και υπομονή στους οδηγούς και τους κατοίκους μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Συντήρησης και Αυτεπιστασίας & της Διεύθυνση Τεχνικών Έργων κ. Κων/νος Καμπανός μαζί με κλιμάκιο Μηχανικών επισκέφτηκε τα εργοτάξια που βρίσκονται σε εξέλιξη και έδωσε εντολές και κατευθύνσεις για την πληρέστερη και ταχύτερη ολοκλήρωση τους.

Με ιδία μέσα και συγκεκριμένα από τα συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου του τμήματος Οδοποιίας εκτελούνται χωματουργικές εργασίες καθαρισμού του ρέματος που βρίσκεται στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη κάτω από αντίξοες συνθήκες, λόγο του δύσβατους της περιοχής και συγκεκριμένα του ρέματος που είναι σε μεγάλο βάθος, παρόλα αυτά έχει καταφέρει να καθαρίσει

Επίσης στα πλαίσια των εργολαβιών της υπηρεσίας και συγκεκριμένα στην οδό
Παπαναστασίου θα γίνει η απομάκρυνση του ηλεκτρικού δικτύου, με σκοπό την Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Αυγούστου να αποδοθεί στους δημότες με ασφάλεια.

Στην Ούλαφ Πάλμε λόγω της καθυστέρησης από τη ΔΕΗ για την απομάκρυνση
του ηλεκτρικού δικτύου υπάρχουν δυσκολίες για την γρήγορη ολοκλήρωση των
εργασιών ασφαλτόστρωσης και ολοκλήρωση του έργου πριν της 15 Αυγούστου παρά τις υπερπροσπάθειες που καταβάλει η υπηρεσία και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Καμπανός.

Οι εργασίες στην οδό Παρασκευοπούλου το κομμάτι του Mασταμπά προχωρούν
με ταχύτατους ρυθμούς. Έχουν γίνει εργασίες καθαιρέσεως του ασφαλτοτάπητα και κατασκευάζεται ο αγωγός όμβριων υδάτων.

Εφιστάται η προσοχή στους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και να μην παρκάρουν τα οχήματά τους στα συγκεκριμένα σημεία για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook