Νέο χτύπημα στην εμπορία των ναρκωτικών κατάφεραν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, δύο Έλληνες ηλικίας 28 και 33 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες έπεσαν στα δίχτυα των αστυνομικών μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Ειδικότερα, και μετά από αστυνομική έρευνα, κατελήφθη ο 28χρονος να κατέχει και να διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, χρησιμοποιώντας ως κρυψώνες  σπίτια και αγροτεμάχιο σε προάστιο της πόλης του Ηρακλείου.

Ο 28χρονος πιάστηκε στα πράσα χθες, τη στιγμή που έκρυβε  σε αγροτική περιοχή, πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 100 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Χθες  το βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, πραγματοποίησαν έρευνα σε καφετέρια ιδιοκτησίας του 28χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος, ενώ στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των εκατό εβδομήντα (170) ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία, που πραγματοποιούσε τις επαφές του, ο 28χρονος, βρέθηκε και ο 33χρονος  και στην έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•μία  ζυγαριά ακριβείας,

•μία ποσότητα κάνναβης βάρους 0,4 γραμμαρίων,

Ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 28χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε:

•ένα πιστόλι 9 mm,

•δυο γεμιστήρες,

•πενήντα σφαίρες και

•ένα κινητό τηλέφωνο,

Επίσης κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσα διευκόλυνσης και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook