Την Τετάρτη (8/8) το πρωί θα αναχωρήσει από το Καρπενήσι η αποστολή του Πλατανιά με προορισμό την Αθήνα, όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας.
Το συγκρότημα του Γιάννη Χατζηνικολάου θα δώσει το πιο σημαντικό \”τεστ\” προετοιμασίας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, την ίδια ημέρα, με ώρα έναρξης τις 18.30.
Ο Θωμάς Ναζλίδης θα είναι σίγουρα \”απών\” από το φιλικό αυτό, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. 
Η ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:
\”Στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο, Τετάρτη 8 Αυγούστου, η ομάδα του Πλατανιά προκειμένου να δώσει το τρίτο, κατά σειρά, φιλικό προετοιμασίας, απέναντι στον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, με ώρα έναρξης τις 18.30.

Η ομάδα του Πλατανιά θα διανυκτερεύσει εν συνεχεία στην Αθήνα και θα επιστρέψει στα Χανιά αεροπορικώς το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Αυγούστου για να συνεχίσει την προετοιμασία της.

Σημειώνεται ότι από την περασμένη Κυριακή δεν συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό και για προληπτικούς, κυρίως, λόγους ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook