Κίνηση για ανακωχή ή δείγμα ποδοσφαιρικού πολιτισμού; Όπως και να ‘χει η διοίκηση της ΑΕ Κατσαμπά έδειξε με ανακοίνωση που εξέδωσε, πως πρέπει να λειτουργεί ένα σύγχρονο σωματείο που εκπροσωπεί τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. 

Συγκεκριμένα, την περασμένη αγωνιστική, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, η ΑΕ Κατσαμπά νίκησε σ’ ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι της Γαρίπα με 2-1. Οι διοικούντες της ομάδας του Κατσαμπά θέλησαν να ανταποδώσουν την φιλοξενία του πρώτου γύρου προσφέροντας στην ομάδα της Γαρίπας γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής. 
Ωστόσο, το φραστικό επεισόδιο που είχε ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων» με τον πάγκο της Γαριπάς, στάθηκε η αιτία οι φιλοξενούμενοι να μην δεχθούν την πρόσκληση. 
Αμέσως μετά, η ΑΕΚατσαμπά έβγαλε ανακοίνωση και λέει τα εξής “το Δ.Σ. θέλει να ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα της Γαρίπας για το φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και του πάγκου των φιλοξενουμένων. Ήταν μια κακία στιγμή και γι’ αυτό δεν έπρεπε να αρνηθούν να τους κάνουμε το τραπέζι. Η φιλία ανάμεσα στα δυο σωμάτια πρέπει να κρατηθεί. Εμείς από την μεριά μας δεσμευόμαστε πως ο ποδοσφαιριστής θα τιμωρηθεί για την ανάρμοστη συμπεριφορά”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook