Ο Νίκος Λαγομιτζής ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στον Α.Ο. Χανιά, μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας (6/8).
Αν και ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ., αντιπρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Ντερμανάκης και διευθύνων σύμβουλος ο Νεκτάριος Μαλαμαδάκης. 
Στο επίσημο σάιτ του ΑΟΧ υπάρχει δήλωση του νέου προέδρου κ. Λαγομιτζή, η οποία είναι η εξής:
\”Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και χαρά για το γεγονός ότι χθες το ορισθέν με δικαστική απόφαση ΔΣ της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ μού ανέθεσε τα καθήκοντα του Προέδρου.

Αναλαμβάνουμε τη διοίκηση του ιστορικού Συλλόγου της Πόλης και του Νομού σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία οικονομική και κοινωνική.

Εκτιμούμε όμως ότι η κρίση είναι κυρίως αξιών και προτύπων κι επομένως τώρα είναι η ευκαιρία να επανακαθοριστούν τα δεδομένα σ´όλες τις ανθρώπινες εκφάνσεις, μία από τις οποίες είναι ο αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο.

Εκτιμούμε ότι το ποδοσφαιρικό προϊόν πρέπει να αναφέρεται στην τοπική κοινωνία, να δημιουργεί πρότυπα για τη νεολαία, να ενισχύει την ομαδοσυνεργατική προσπάθεια και την ευγενή άμιλλα.

Κι όλα αυτά σε ένα πλαίσιο οικονομικής εξυγίανσης, χωρίς μικρομεγαλισμούς, σε μία εταιρία που θα μπορεί να συντηρείται εκ των ενόντων.

Υπενθυμίζουμε φυσικά ότι δεν είμαστε διοίκηση \”ιδιοκτητών\”, αλλά Πρωτοδικείου. Αυτό εμείς όμως δεν το αντιλαμβανόμαστε ως περιοριστικό της δράσης μας, αλλά θεωρούμε ότι μας δημιουργεί μία επιπλέον ευθύνη, καθότι έχουμε δεσμευτεί να αναφερόμαστε εφεξής κάθετα στην φίλαθλη κοινωνία των Χανίων.

Εμείς άλλωστε αγαπάμε την ευθύνη, όπως είχε πει ο Καζαντζάκης.

Όπως την αγαπάνε όλοι αυτοί που βρίσκονται κοντά μας, μέτοχοι, προσωπικότητες, φίλαθλοι και απλοί πολίτες που σπεύδουν να βοηθήσουν την κοινή προσπάθεια για το χτίσιμο του νέου ΑΟΧ.

Που ξεπερνούν τη μιζέρια και τους εγωισμούς και συντάσσονται ως στρατιώτες υπηρετώντας αγόγγυστα τον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την εξέλιξη της ομάδας σε υγιή και σύμφωνα με το αθλητικό ιδεώδες πλαίσια. 

Με διαφάνεια, λογοδοσία και αξιολόγηση.

Καλούμε τους απανταχού Χανιώτες να ξεκινήσουμε όλοι μαζί στο δρόμο της ευθύνης την προσπάθεια αναγέννησης του ιστορικού ΑΟΧ. Προμηθευόμενοι εισιτήρια διαρκείας, εγγραφόμενοι μέλη στα μητρώα του Ομίλου, με χορηγίες, με στελέχωση κι εθελοντική εργασία στα νέα μας γραφεία και στο γήπεδο, με προτάσεις για ακόμα πιο αποτελεσματική λειτουργία σε όλα τα πλαίσια. 

Σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι στη δημιουργία του νέου ΑΟΧ.

Μακριά από εγωισμούς, καπετανάτα, υπόγειες διαδρομές και διαπλοκή.

Σας καλούμε να ξαναγράψουμε μαζί την ιστορία!

Χανιά, 7 Αυγούστου 2012

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Α.Ο.ΧΑΝΙΑ

Νικόλαος Λαγομιτζής\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook