Τι κι αν μετράει ήδη πολλές συνεντεύξεις, αυτή ήταν διαφορετική… Και ο λόγος; Απλός! Η Ζέτα είχε απέναντί της το Θέμο Αναστασιάση. «Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια ηθοποιός;» ή καλύτερα «είναι η Ζέτα Μακρυπούλια ερωτευμένη ηθοποιός;». Σ’ αυτά κι άλλα πολλά… ερωτήματα κλήθηκε να απαντήσει η παρουσιάστρια - ηθοποιός και μοντέλο Ζέτα, που χθες βράδυ τα είπε ΟΛΑ στο Θέμο Αναστασιάδη.

 Χρήστος Λούλης, “Dancing with the Stars” και φυσικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν τα τρία βασικά θέματα! Ας τα πάρουμε, λοιπόν, ένα ένα… Όσον αφορά στην κριτική του Χρήστου Λούλη και το αν είναι ή όχι τελικά ηθοποιός, η ίδια απάντησε: “Ακόμα καίει το θέμα αν είμαι ηθοποιός; Δεν νομίζω ότι καίει αυτό το θέμα. Δεν με ενόχλησε ποτέ σοβαρά. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Έτυχε και μιλήσαμε με το Χρήστο και μου είπε πως το θέμα πήρε παραπάνω διαστάσεις. Συζητήσαμε κάπως και μου εξήγησε πως ήταν μία παρεξήγηση και επειδή αυτό κατάλαβα ότι έγινε μένω εκεί. Μένω στα λόγια του”.

Για τη σχέση της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, είπε: “Είμαι πάρα πολύ καλά”, ενώ παραδέχτηκε ότι ο τραγουδιστής της έχει αλλάξει τη ζωή. “Απλώς έχω φοβηθεί, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά. Για 'μένα είναι ευχής έργον όλο αυτό που ζω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Φαίνεται η διαφορά νομίζω. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο που να μπορεί να σε εξελίξει και να σε πάει μπροστά... Το καλό είναι ότι όλα τα αφήνουμε έξω από την πόρτα. Δεν τα βάζουμε κάτω να μετρήσουμε ποιος έχει κάνει τι”.

Στην ερώτηση αν είναι αυστηρή με το Μιχάλη, όσον αφορά στο θέμα της ακαταστασίας, η Ζέτα ανέφερε: “Είμαι λίγο της τάξης. Θέλω να πιστεύω ότι δεν γίνομαι καταπιεστική. Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι. Αλλά δεν το νομίζω. Δεν θα ζητήσω από κανέναν να μαζέψει. Θα τα μαζέψω μόνη μου”.

Όσο για τις φήμες που την θέλουν να παντρεύεται, απάντησε: “Πού ξέρετε εσείς για γάμο και δεν ξέρω εγώ. Μην ξεχνάτε ότι κάθε χρόνο που έρχομαι εδώ είμαι και έγκυος”. Τέλος, η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για το “Dancing with The Stars” που την Κυριακή 20 Μαρτίου έρχεται στις οθόνες μας: “Εγώ δεν ξέρω τι ακούγεται. Ξέρω μόνο ότι είναι όλοι έτοιμοι για την Κυριακή που έρχεται”.protothema