Λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του πανελληνίου τουρνουά που διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος μπριτζ στο κήπος καφέ, μέσα στον καταπράσινο δημοτικό κήπο Χανίων, διεξήχθη η τελευταία πρόβα τζενεραλε στο ξενοδοχείο Ακαλι, πρώτευε το ζεύγος των καθηγητών μας μέσης εκπαίδευσης Μανώλη Χαζηρακη και Μάρκου Μπεμπλιδακη παίζοντας μεγάλο  μπριτζ  του δείχνοντας οτι βρήκε τον καλό του εαυτό δηλώνοντας πανέτοιμοι στην μεγάλη πρόκληση.

Στην δεύτερη θέση είχαμε την μεγάλη έκπληξη, συγκεκριμένα το ζευγάρι που αποτελείται από την  Μαρία Φουντουλακη και τον γιατρού Γιώργου Μαρκετακη πετυχε το ανέλπιστο, ανάμεσα σε μεγαθήρια τόλμησε και ύψωσε το ανάστημα του κοιτώντας κατάματα του μεγάλους αναγκάζοντας τους να τους θαυμάσουν. Η Μαρία Φουντουλακη γνωστή και ως Μαρία Φου λογω του σχήματος των μαλλιών της που μοιάζουν με  αγκινάρα  δάκρυσε από χαρά μετά την μετά την επιτυχία, ενώ ο Γ. Μαρκετακης γνωστός στο χώρο του μπριτζ ως επαναστάτης ποπολάρος με το παράξενο παικτικο του σύστημα που περιέχει λίγο τετραφυλλα, λίγο πενταφυλλα και λίγες σταγόνες του κινέζικου συστήματος πρεσισιον, γνωστο και ωςσυστημα ΠΙΚΙ – ΠΙΚΙ- ΡΑΜ  είπε ότι είδε όνειρο χαρακτηριστικό χθες το βράδυ και η επιτυχία τους οφειλετε στο θέλημα του Θεού.

Ο Βαγγελης Γεωργιακακης με το ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙ – που επέστρεψε στους αγώνες μετα από απουσία 2.5 χρόνων καθάρισε κόσμο και κοσμάκη χθες το βράδυ, παίζοντας ουσιαστικά μονός του εναντίων  γιγάντων και τιτάνων, ο συμπαίκτης ο Μανώλης Μπικουβαρακης  του ξεκίνησε να παίζει μριτζ πριν ένα μήνα και όντας ουσιαστικά άσχετος και με προβλήματα ακοης δεν πρόσφερε καμιά βοηθεια, μονο ζημια ηταν, η 3η θεση για τον Βαγγελη είναι επιτυχία ολκής που ισοδυναμεί με άθλο, ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα στέλνοντας στο καναβάτσο Μανώλη Δασκαλακη και την Σάλεμ  με το καλημέρα, ενώ την τύχη του ακλούθησε η Άννα Καλιακμανη, η καλύτερη Ελληνιδα παίκτρια.

Ο πολύπειρος Μανώλης Τζινακης κατέλαβε την 4η θέση με την Ελληνοαμερικανιδα άσσο Παπαντινοφ Ντεμπορα ανεβάζοντας στροφές, ενώ κάπου μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κινήθηκε το ζεύγος του υποψήφιου μαιτρ Νίκου Παπαδακη και Ιορδάνη Ακασιαδη, στην παρακατω 6η θεση βρίσκουμε  την Αννα Καλιακμανη με τον Κ. Μενεγακη, ενώ ο Αντωνης Σπανουδακης γνωστός στο χώρο του μπριτζ και ως ΚΙΝΓΚ – ΚΟΝΓΚ εμφανίστηκε στους άφωνες μετά από καιρό και έδειξε επηρεασμένος από την αποχη του αγωνιστικε με την Μαρία Δασκαλακη κατέλαβε την 8η θεση, πιο κάτω βρίσκουμε την Ελληνογερμανιδα άσσο Μαρουλα ΚΡΑΜΕΡ Χοχ και άλλους πολλούς.

Ο πρώην  πρόεδρος και ηθοποιός του ομίλου Ηλίας Μιχελογιαννης ( φωτο στο κέντρο ενώ απονείμει το κύπελλο Κρήτης στον Μανώλη Τζινακη και την Πρωταθλήτρια Αγρινίου Σακη Λένα ) τελικά δεν θα αγωνιστεί στους αγώνες μιας και σε μερικές μέρες μπροστά στους συγγενείς και   φίλους του θα δώσει όρκο στον Θεό αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ντυμένος γαμπρός  ψάχνοντας την παντοτινή ευτυχία. Όπως και να έχει πράττει καλά, αν δεν συναντήσει την ευτυχία θα συναντήσει την φιλοσοφία, όπως είχε πει ο γνωστός φιλόσοφος Σωκράτης Σωφρονισκου.  Κερδισμένος ετσι και αλλιώς. Το μεγάλο σλεμ 7 κούπες που αγόρασε ο Ηλίας δεν είναι ευκολο να βγει και χρειάζεται πλάνο, μελέτη και προσοχή δήλωσε ο φίλος του Αντώνης Σπανουδακης.Ο  Αντώνης έχει αναλάβει τα του μπαρτσελορ πάρτι που θα λάβει χώρα σε γνωστό κλάμπ της πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook